2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 72787 بازدید | 775 پست

ترخدا اینارو ول کنید ، دیگه به زبان علمی ک روتون اثر نداره ، بابا رهاش کن ...

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

ازدواجت سنتی بوده؟

چن وقته عقدی؟

ببخشید ولی مشکلی داری ک این همه ذلتو تحمل میکنی؟؟

ببین نزدیکترین کسم ی روز توشرایط توبود عقدبودن پسره دقیقن همین حتی میزدش ی بار گوششو پاره کرده وب هیچکس نمی‌گفت خیلی وابسته پسره بود خیلیااااا تادرنهایت ی روز اومدوگف من نمیتونم طلاق بگیرم باید فک کنم اون مرده ومن عزیزمو ازدست دادن ودیگ نمیتونم داشته باشم گریه کرد زجه زدبرا بتی ک تو خیالش ساخته بود ومیخاست بشکنه می ی معتاد ولی درنهایت ازش گذشت بدها پسره ب گوه خوردن افتاد ولی دیگ هیچوقت دختره گولشونخورد

بهت بر نخوره هااا توام نصف تاپیکات راجب خیانتو خیلی ببخشید شوهر عوضید که خودت میگی این اسمو هستش بعد بازم‌میایی میگی چیکار بکنم!!!خودت هنوز به نتیجه نرسیدی واقعا🫠

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طلاق 

واقعا دیگه شورشو درآوردن 

عزت نفس نداری؟ 

هر چقدرم عصبانی باشن بازم حق ندارن اینطوری صحبت کنن 

ببین چقدر خودتو کوچیک کردی به خودش اجازه داده اینطور خوردت کنه 

به خودتون بیاین 

این حقارت حق هیچ خانمی نیست 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خیلی زود برای همه ماین و فلان و بهمان ننویسید لطفااااااا

من تو شوکم عزیزدلم تو حالت خوبه! باهاش حرف نزن بلاک کن از همه جا خودش امروز یا فردا میاد پیشت قبل اینکه بیاد اگه به یکی از دوستاش شمارشو داری زنگ بزن با گوشی مامانت بگو چشه بگو که نگه به دوستت زنگ زدی ببین چش شده اگه سر مسائلی تهی بود بهتره با مشاور درباره ی اخلاق شوهرتون حرف بزنید که اگر طلاق گرفتنی بودید طلاق بگیرید هرچه زودتر 

منم نمیتونم😭😭😭🥲سه بار دیگه باهام بهم زده هربارم حدود یکی دو هفته باهام حرف نزده دوبارشو من رفتم ...

پیشنهادم اینه توهم بلاکش کنی و بری ی شربت راسیپ یا سیپرو هپتادین ک خاب اوره بخری ک خابت بگیره بیدار نمونی هی ب این کثافت فکر کنی وخودتو عذاب بدی وقتاییم ک بیداری برو بگرد فیلم ببین خودتو سرگرم کن تا ازین وابستگی در بیای دوسه هفته ک تحمل کنی اوکی میشه دلتنگیت

خب بندازش‌دور.  دوس‌‌‌پسرته  گورباباش مردک‌خیانتکار

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻