2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13329 بازدید | 401 پست

بازم به معرفت مال تو که گفت میام مال من که خیلییییییییی وقته ندیدمش و امشبم گفت دگ نمیخوام ببینمت :) هرچی گفتم حالا بیا فردا ببینمت حرف بزنیم گفت نمیخوام یک ثانیه دیگه ام تو زندگیم تحملت کنم :))))) 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
بازم به معرفت مال تو که گفت میام مال من که خیلییییییییی وقته ندیدمش و امشبم گفت دگ نمیخوام ببینمت :) ...

کاش منوتو هردو قدرتی پیدا کنیم این کثافتارو از زندیگمون بیرون بندازیم🥲بنظرت تو میتونی؟؟

به امید فردایی روشن🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد مثل منی تو🥲وایسا منم شات دیشبو بدم لعنت به شکستن غرور لعنت به اون حس ناامیدیو ذلت بعدش لعنتتتتت ...

هرچی ام از دهنش درومد بهم گفت هرررررچی که فکرشو بکنی .. 

خیلی دلمو شکست خیلی تحقیرم کرد خیلی بهم توهین کرد 😭 بعدم تلگرام آنلاین شد وقتی دید منم آنلاینم بلاکم کرد که نتونم ببینم لست سینشو 

مطمعنم با کسیه مطمعنم 😔💔 

کاش منوتو هردو قدرتی پیدا کنیم این کثافتارو از زندیگمون بیرون بندازیم🥲بنظرت تو میتونی؟؟

صد بار تلاش کردم نتونستم 

همیشه کنار اومدم 

همیشه بخشیدم 

همیشه سوختم و ساختم 

بخدا دیگه چیزی ازم نمونده 😭

وای نه 

اسی باورت میشه بعد چهار سال هنوز شوهرم اینجوری بهم پیام نداده😳

چه بی شخصیته شوهرت فک کرده چه ع ن یه 

بزن بلاکش کن این بی لیاقت و بره گمشه

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

هرچی ام از دهنش درومد بهم گفت هرررررچی که فکرشو بکنی .. خیلی دلمو شکست خیلی تحقیرم کرد خیلی بهم توهی ...

آره راستش میتونه از علائم خیانت باشه 

درست منم مثل این شکو بهش دارم چون توی دوران دوستی انقد راحت حرف از تموم کردن نمیزد الان خیلی راحت هرچیزی میشه میگ تموم کنیم😔دلم میخاد چاقو کنم تو شکم خودم

به امید فردایی روشن🌱
وای نه اسی باورت میشه بعد چهار سال هنوز شوهرم اینجوری بهم پیام نداده😳چه بی شخصیته شوهرت فک کرده چه ...

شاید باورت نشه ولی بعد اینکه رید بهم تلگرام آنلاین شد وقتی دید منم آنلاینم اون بلاکم کرد که نتونم چک کنم آخرین بازدیدشو

صد بار تلاش کردم نتونستم همیشه کنار اومدم همیشه بخشیدم همیشه سوختم و ساختم بخدا دیگه چیزی ازم نمونده ...

منم نمیتونم😭😭😭🥲

سه بار دیگه باهام بهم زده هربارم حدود یکی دو هفته باهام حرف نزده دوبارشو من رفتم منت کشی دفه سومش اون اومد حرف زد چون دیگ خیلیی مقصر بود😭😭😭توی تمام اون دفعات ک تموم میکردیم جووونم در میرفت نمیدونم اینا چی دارن انقد بهشون وابیته ایم اخه خداااا

به امید فردایی روشن🌱
آره راستش میتونه از علائم خیانت باشه درست منم مثل این شکو بهش دارم چون توی دوران دوستی انقد راحت حرف ...

دقیقا تا به جای دیگه پشتشون گرم نباشه انقد راحت حرف از جدایی نمیزنن .. 

من از وقتی شک کردم داره بهم خیانت میکنه که دگ ازم رابطه نمیخوایت و حتی حرفشم نمیزد ولی گفتم حتما من حساس شدم هی گول زدم خودمو :)

هرچی ام از دهنش درومد بهم گفت هرررررچی که فکرشو بکنی .. خیلی دلمو شکست خیلی تحقیرم کرد خیلی بهم توهی ...

خب بلاکش کن توام😕

عقدی؟

کاش عقد نباشی با همچین آدمی کاش دوس پسرت باشه 

کات کن این بیشعور ارزششو ندارع

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

شاید باورت نشه ولی بعد اینکه رید بهم تلگرام آنلاین شد وقتی دید منم آنلاینم اون بلاکم کرد که نتونم چک ...

به درک که بلاک کرد خاک تو سرش فک کرده تحفس 

برو درخواست طلاق توافقی بده بره گمشه 

بعد عروسی هم همین وضعه خیانت هم کنه روک انجام میده بعد هی به تو میگ از زندگیم برو بیرون 

مطمعنم اینو نمیخوای؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

منم نمیتونم😭😭😭🥲سه بار دیگه باهام بهم زده هربارم حدود یکی دو هفته باهام حرف نزده دوبارشو من رفتم ...

تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ اتفاقا هربارم خودکشی کردم عین خیالشم نبود یعنی حتی دلش نمیسوخت بیاد حالمو بپرسه بعد چند وقت که خوب می‌شدم سروکلش پیدا می‌شد 

هزار بارم مچشو گرفتم هم خیانتاشو هم دروغاشو 

به درک که بلاک کرد خاک تو سرش فک کرده تحفس برو درخواست طلاق توافقی بده بره گمشه بعد عروسی هم همین وض ...

بابا خدا لعنتش کنه خیلییییی دوسش دارم 😭😭😭😭😭 هیچوقت نتونستم تاحالا دست به کار جدی برای جدایی‌مون بزنم 

تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

وای نه چکاریه با خودت میکنی 

نشنیدی میگن برای کسی تب کن که تا برات بمیره 

خودکشی واسه یه آدم بی لیاقت 

ببین حتی اگه آدم خیلی خوبی هم بود بازم اونقدرا ارزششو نداره که آدم دست به خودکشی بزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

دقیقا تا به جای دیگه پشتشون گرم نباشه انقد راحت حرف از جدایی نمیزنن .. من از وقتی شک کردم داره بهم خ ...

نمیخام ته دلتو خالی کنم بگم صددرصد خیانت میکنه 

راستش نباید برای چیزی ک مطمئن نیست انقد غصه خورد 

میدونی غصه منو تو اینه که دوسداشته نمیشیم همین💔و حس امنیت نداریم کنار اونی که با جونو دل بهش عشق میورزیم

به امید فردایی روشن🌱