2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 78251 بازدید | 791 پست
بابا خدا لعنتش کنه خیلییییی دوسش دارم 😭😭😭😭😭 هیچوقت نتونستم تاحالا دست به کار جدی برای جدایی‌مون ...

چندسالته دوست عزیز؟

بی ادب ترین موجود دنیاهم بخاطر اینکه بهش زنگ زدی به عنوان همسر که وظیفش بوده توضیح بده چیکار داره میکنه هم اینطوری حرف نمیزنه با زنش یا شوهرش 

اونم تو نامزدی!!

ازدواجتون چجوری بوده مطمعنی دوست داره؟اصلا مطمعنی تنها رفته بوده؟خودتو تحمیل نکن این داره علنا ابراز تنفر میکنه 

نامزدی واسه اینکه طرفتو بشناسی دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا خدا لعنتش کنه خیلییییی دوسش دارم 😭😭😭😭😭 هیچوقت نتونستم تاحالا دست به کار جدی برای جدایی‌مون ...

میدونم وقتی کسی رو دوست داشته باشی حاظری همه دنیا تو بدی اما دیگه نه در این حد ک بیاد غرور و احترام تو خدشه دار کنه و راحت بره همیشه از قدیم گفتن برای کسی بمیر ک برات تب کنه نه این آدمی ک هیچ ارزشی برات قائل نیست

به نظر من یا سن شوهرت خیلی کمه و یا آماده ی ازدواج نبوده از لحاظ روحی و دو قطبی هم هست...یعنی شوهرت ممکنه آدم بدی هم نباشه ذاتا...ولی خب این دو موردو که گفتم حتما داره...

اولین کارت باید این باشه که بخاطر حرفش باش شدیداً سرد شو شدیداً ...به هیچ عنوان فعلا خانواده هارو درگیر ماجراها نکن...فقط شدید سرد شو...نه بش زنگ بزن ...نه جوابشو بده

دهن به دهنشم نزار اصلا که بدتر میشه...یه مدت به خودت و اون فرصت بده بیشتر تنها باشید و فکر کنید ..و تو این مدت حتما به یه مشاوره ی خوب صحبت کن و مشورت بگیر ...

که هر کاری قراره بکنی ..چه ادامه دادن ...چه جدا شدن با فکر کار انجام بدی ...نه با جوگیری و احساسی

من قلبم شکست 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
خیلی سختتتته من با همه چیه این اشغال سااااختم معتاد به گل بود گرفتنش بردن کمپ منتظرش موندم برگرده زم ...

عزيزم گذشت و کنار اومدن هم یه حدی داره تو باید اولویتت خودت باشی ولی اینقدر کنار اومدی که طرف هوا برش داشته. علنا ابراز تنفر میکنه یه لطفی به خودت کن و جدا شو. حتی اگه ترک کرده باشه‌ام آدمی که اینقد عاقل نیست که سمت مواد مخدر نره به درد زندگی نمیخوره خودتو بدبخت نکن لیاقتت اینه که تو رابطه‌ای باشی که دوست داشته بشی. پس فردا روت میشه آدمی که همچین رفتاری باهات داره رو به عنوان همسرت معرفی کنی؟ جلوی بچه‌هاتم همینطوری باهات رفتار میکنه روت میشه بهشون بگی انتخابم همچین آدمی بوده؟ اینم بگم گل ترک کردن نداده طرف بازم بر میگرده دست خودش نیست یعنی ترک کردن داره‌ها ولی وقتی که طرف دیگه براش مغزی نمونده. گل مغز آدمو نابود میکنه به مرور شل ناموس و بی‌غیرت و بیخیال میکنه. اینا رو چون معتاد به گل زیاد دیدم میدونم. ببخشید پرحرفی کردم ولی خودتو بدبخت نکن عزيزم.