2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 240861 بازدید | 1763 پست

عزیزدلم به خودت بیا 

جای اینکه اونو دوست داشته باشی و هی بگی دوسش دارم 

یکمم خودتو دوست داشته باش

و برای خودت احترام قائل باش

چرا انقدر وا دادی  که به خودش اجازه میده اینجوری باهات حرف بزنه ؟

تو این دنیا هیچ کس مهمتر و با ارزش تر از خودت نیست تا خودت خودتو انقد نیاری پایین 

یه آدم از طبقه پایین نمیتونه به خودش اجازه بده اینجوری تخقیرت کنه 

این آدم اعتماد بنفس تو ازت گرفته 

وگرنه چرا فک کردی بهتر ازین برات پیدا نمیشه که به هر قیمتی چسبیدی به این 

به خدا همه چیز برمیگرده به اینکه باورت چی باشه و خودت رو لایق چی بدونی؟

تو واقعا خودت رو لایق این آدم میدونی؟

بکش بالا خودتو 

آنقدر آدمای با شخصیت و با کلاس هستن 

که فقط کافیه تو خودتو رشد بدیو خودتو لایق چیزای خوب بدونی

اینکه هی بشینی از موقعیت آلانت ناله کنی فقط میخوای این حرکت مرحم دردت باشه 

وگرنه واقعا دردی ازت دوا نمیکنه 

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛

بنظرم همینطور باهاش رفتار کن برو بیرون با دوستات آنقدر بهش زنگ پیام نده تا نگران انقدر زنگ بزنه بعد یهو پیام بده امشب خونه دوستم میخوابم اصلا اسم دوستتو نگو بزار تا صلح زنگ بزنه صبح همینطور بهش جواب بده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببچاره نامزدت گورش از همه جا بیخبرخبر نداشته زنش ۷ سال با یکی بوده

دوس داره مشکل داری ؟ تازه من نامزدم میدونه قبلا با نامزدم رابطه داشتم الان اسمون به زمین اومد؟

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

تو نامزدی شوهرت اینجوری باهات رفتارمیکنه عزیزم اینجوری تحقیرت میکنه اخه این چیه توروخدا ولش کن بدبخت میشی ببین من چندساله ازدواج کردم شوهرم بخواد مثل نامزد تو باهام حرف بزنه به قران میزارم میرم هرچقدرم سخت باشه برام اخه این چه توروخدا پرتش کن از زندگیت بیرون...

ببین منم به شوهرم گاهی شک میکنم سریه چیزایی که قبلا ازش دیدم ولی هیچ وقت توحرفاش اینجوری بهم فحاشی نکرده هر ازگاهی بهش گیر میدم ولی اینجوری ارومم میکنه..حالا راست بگه یا دروغ حداقلش اون قدر وقیح نیست که هم بهم خیانت کنه هم پر رو پرو برگرده اینجوری بهم بد وبیراه بگه

لازمه منم بهت بگم خودت از این منجلابی که توش هستی بکش بیرون یا نه

این ادم مردش نیست موندم فقط بعضی از کاربرا گفتن زیاد پیگیر نباش

نمیگم پیگیری زیاد خوبه نه اتفاقا خوب نیست  اصل حرف درست ولی ب فرض هم که تو خیلی پیگیری نباید اینجوری حرف بزنه والا مردم با نوکر پدرشون اینجوری حرف نمیزنن چ برسه ب یک زن

شابد وابستگی شما عجیب باشه برا خیلیا ولی من تحربه کردم اینو تو نامزدی اصلا به نامزدم وابسته نبودم حتی دوران عقد فکر می کردم مثلا تصادف کنه بمیره ناراحتی انچنان نداشتم از بعد عروسی ی وابستگی عجیبی پیدا کردم اسلام و دین به کنار روانشتاسی ثابت کرده رابطه وابستگی زیادی میاره برا زن نکنید این کارو قبل ازدواج رابطه فقط اذیت تون می کنه

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
تو نامزدی شوهرت اینجوری باهات رفتارمیکنه عزیزم اینجوری تحقیرت میکنه اخه این چیه توروخدا ولش کن بدبخت ...

هیچوقت حتی تو بدترین حالت های ممکنم هم حتی شبیه اینجوری باهام صحبت نکرد هیچوقت 🙂💔 

امیدوارم که عشقتون پایدار و زندگیتون سرشار از آرامش باشه همیشه 🙏🏻

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
هیچوقت حتی تو بدترین حالت های ممکنم هم حتی شبیه اینجوری باهام صحبت نکرد هیچوقت 🙂💔 امیدوارم که عشقت ...

خب عزیزدلم ولش کن این ادم لیاقت عشق تورونداره ..ارزش دوس داشتن نداره‌...منم ازشوهرم ضربه خوردم ولی میگم حداقل اینجوری لهم نمیکنه همیشه ام اونه که میاد و منت کشی میکنه اونه که میادو حتی اگه قهر باشم به زور بغلم میکنه از دلم درمیاره..با اینهمه منم خوشبخت نیستم عشق هیچ مردی رو هم باورندارم ..چه برسه به این نامزد تو که من بودم فرار میکردم ازش بخدا اصلا دیگه تموممم ..مشخصه که داره خیانت میکنه تازه باهات اینجوریم رفتار میکنه چجوری هنوز دوسش داری من موندم بخدا😔توروخدا ولش کن اینده تاریکی برای خودت نساز این هیچ وقت همسرخوبی برات نمیشه هیچ وقتتتت