2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 240874 بازدید | 1763 پست
سلام عزیزم من برای اولین بار دارم نی نی سایت پیام میزارم و فقط به خاطر شما فعالش کردم که پیام بزارم ...

تا همین امروز عده زیادی از کاربران نی نی سایت خواب و خوراک نداشتن میدونی چرا؟؟؟؟ چونکه تا حالا پیام نزاشته بودی!! قطعا از این به بعد با خوبی و خوشی در کنار هم زندگی میکنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای چی می‌رن ؟

برا  اینکه اونجا یه جایی رو دارن که دخترا صف کشیدن .واین مردای حروم زاده ها میرن .انتخاب میکنن‌ هر کدوم هم واسه خودشون نرخی دارن.

شوهر منم یه مدت خودش رو میکشت بره ترکیه .من نزاشتم .گفتم تو بری منم تنهایی میرم شهرهای دیگه رو میگردم .

سال پیش هم پسر برادر شوهرم بهم گفت .زن عمو یه وقتی نزاری عمو بره ترکیه اصلا وابدا .

منم گفتم نه عمرا .دیگه حرف ترکیه رو نمیاره.

استارتر عزیز منم مث شما بودم

توی یک رابطه سمی!!!

ولی با این تفاوت ک ما دوست بودیم

هفت سال تمام باهم بودیم

دوسال اول اون میومد منت منو میکشید پنج سال من!!!

هم معتاد بود هم الکلی هم هیچی نداشت 

هم خانوادش داغون بودن هم هزارتا دوس دختز داشت 

من خودم رو خار کردم برای بودت باهاش چون از همه لحاظ سر بودم و خودمو خانوادم هم عالی ازهمه لحاظ!! یعنی آرزوی هر پسری بودم و تا دلت بخواد خواستگار داشتم

ولی اون حرومزاده ب من حس ناکافی بودن میداد جوریکه اعتماد بنفس نداشتم حتی سرمو تو خیابون بلند کنم !

منم مث شما نمیتونستم تمومش کنم تا اینکه بعد از یه قهر طولانی گفتم گور پدرش دلمو زدم ب دریا و تا تونستم تو مجازی رل زدم 😂 البته اینبار با آدم حسابی 

سر خودمو گرم کردم ک فکرم درگیرش نباشه 

خلاصه بعد سه ماه برگشت و اینبار این من بودم ک بهش گفتم از زندگیم گمشو بیرون دیگ نمیخوامت هزارتا فحشم بهش دادم آقای ج ن ده مادر خراب و فلان شوک شده بود! ک واقعا من هموک دختریم ک صدام در نمیومد! اون روابط منو قوی کردن اعتماد بنفسم برگشت قدر خودم رو دونستم

تهش کات کردم یک ماه بعد با یه ادم حسابی نامزد کردم مث یه تیکه آشغال از زندگیم بیرونش کردم تموم خطامم شکوندم ک بهم دسترسی نداشته باشه و خودمو نجات دادم هرچند دیر ولی بلاخره انجامش دادم

و الان از زندگیم بی نهایت راضیم 💖

تو همون دوران ک نامزد کردم اون آشغال متوجه شد و از طریق یکی از دوستانم میخواست مجدد باهام در تماس باشه با گریه و التماس ب همه میگفت بهش بگید بهم زنگ بزنه باهام صحبت کنه کارش دارم و فلان

ک ب واسطه گفتم بهش بگید مث یه آشغال از زندگیم انداختمت بیرون تو بی لیاقت بودی دیگ دنبالم نیا تو درحدم نبودی هیچوقت گمشو برو پی لیاقت کثیفت 

اللن پنج سال از اون ماجرا میگذره و من خوشحالترینم 

پس خودت رو نجات بده 

کافیه اراده کنی تا برات صف بکشن تو نیاز ب همچین ادم الدنگی نداری تمومش کن بزن در باسنش تا نجات پیدا کنی برو در خواست طلاق بده

بگو بیا برو بابا پشمک چقد بیشعوری ک اینجوری با زنت صحیت کنی 

اگ تو منو نمیخوای،منم نمیخوامت 

بعدش ولش کن اگه اومد التماست کرد میبخشی نیومد تمومش مکینی برع 

من قبلا نه ولی الان شوهرم باشه رلم باشه بابام باشه مامانم باشه هرررکی باشه الکی اینجوری باهام صخیت کنه حذف میکنم از زندگیم

استارتر عزیز منم مث شما بودم توی یک رابطه سمی!!!ولی با این تفاوت ک ما دوست بودیمهفت سال تمام باهم بو ...

ببچاره نامزدت گورش  از همه جا بیخبر

خبر نداشته زنش ۷ سال با یکی بوده 

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

نمیخام ته دلتو خالی کنم بگم صددرصد خیانت میکنه راستش نباید برای چیزی ک مطمئن نیست انقد غصه خورد میدو ...

شما هم عقدی ؟

من با یه همچین سمی ۷ ساااال دوست بودم و عاشقش بودم البته اون لعنتی خیلی با ادب بود منو با دست پس میزد با پا پیش میکشید جوری که نمیدونستم عاشقمه یا میخواد برم کلا چقدرررر غصه خوردم و سختم بود نمیتونستم جدایی رو تحمل کنم تا اینکه بالاخره بدون خداحافظی از زندگیم پرتش کردم بیرون و ازدواج کردم حالا بعدش پشیمون بود و تلاش کرد که جدا نشیم ولی حتی یکبار هم باهاش حرف نزدم خودش گفته بود داغمو به دلش گذاشتم تا آخر عمر بسشه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر