2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 40534 بازدید | 751 پست
به هرحال شما اینجوری ولی عموما بهتره اولویت همسر باشه و بعد ... چون خانواده ها هسته ای هستن و ..‌ مط ...

قطعا یک روش واحد درست، برای زندگی مشترک وجود نداره و آدمها هم مثل هم نیستن.زندگی مشترک برای من ۴۰ درصد زندگی مه، من ۴۰ درصد زندگی اجتماعی ام  و ۲۰ درصد زندگی کاملا خصوصی خودم رو دارم.

اینایی ک میگن برو طلاق یک ساعت بعد استاتر حتی تاپیکت یادشون نمیاد تو رو خدا این‌قدر خوشحال نشو کسی م ...

میدونم واقعا نمیخوام جدا شم

ولی تحمل این اخلاقاشم ندارم باید تغییر کنه

تو خودتو بزار جایه من میتونی با شوهری ک به هیچ صراطی مستقیم نیست زندگی کنی

من واقعا نغییر میخوام ن طلاق

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینایی ک میگن برو طلاق یک ساعت بعد استاتر حتی تاپیکت یادشون نمیاد تو رو خدا این‌قدر خوشحال نشو کسی م ...

نه بابا طلاق چیه بخاطر یکی دیگه چرا باید طلاق بگیره

ولی شوهرش باید خودشو درست کنه وگرنه زندگیشون سرانجامی نداره

میدونم واقعا نمیخوام جدا شمولی تحمل این اخلاقاشم ندارم باید تغییر کنهتو خودتو بزار جایه من میتونی با ...

خودش شاید بلد نیست و لازم نمیدونه تغییر کنه چون اینجوری بودن براش راحتتره 

تو یه کاری کن اون تغییر کنه ببین میشه؟

حرفای شما درسته باید سیاست داشت...ولی منظور من اینه ک واسه همه آدما جواب نمیده چون بعضیا بیشعورن همس ...

👍👍

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
اره منم قبلا دقیقا خیلییی اینجور میشدم اما به خودم داعم میگم خودمو در حد اون نکشم پایین با همین جمله ...

درسته چه خوب ....منم باید شروع کنم....هی مراقبت میکنم جوش نیارم میبینی یه ماه بعد بازم کم میارم قشقرق به ما میکنم البته شوهرم به صدا بلند خیلی خساسه منم بلند حرف میزنم وبددهنم بی ادبم کلا ....ابن ناراحتش میکنه میخوان اینا درست بشه 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
گفتم پیشمه ک اومد دیگاولش گفتم نمیدونم گفت بیار بده میخوام بفروشمون گفتم باشه اومد جنگ و دعوا

نباید میگفتی باشه 

باید میگفتی همونا هم که بهت دادم بد غلطی کردم 

مهریه ام را گذاشتم اجرا پدرتو درمیارم بفهمی طلا مال توئه یامن

ببین من کلا موافق بحث و جدال نیستم و معتقدم زن و شوهرباید باهم رفیق باشن

ولی مهربون بودن و با محبت بودن به معنای احمق بودن نیست 

بجاش مهربون بجاش قرص و محکم بجاش رفیق و یار بجاش باجذبه و مقتدر 

هرچیزی جای خودش 

بنظرم شوهرت زیاد پررو و وقیح شده 

با سیاست و منطق جلوش محکم وایسا 

اگه آدم بود میاد و زندگیشو درست میسازه 

اگه آدم نبود همون بهتر که بره

خودش شاید بلد نیست و لازم نمیدونه تغییر کنه چون اینجوری بودن براش راحتتره تو یه کاری کن اون تغییر کن ...

سه سال ک زیر یه سقفیم همیشه همینکارا کردم 

نمیگم بی تاثیر بوده ولی هنوز اخلاقاش گنده

درسته چه خوب ....منم باید شروع کنم....هی مراقبت میکنم جوش نیارم میبینی یه ماه بعد بازم کم میارم قشقر ...

اره من متوجه شدم مردها وقتی ما خانم ها صدامون بلند میشه یا بدددهنی میکنیم حس زنانه ندارن بهمون احساس میکنن یه اقا جلوشونه 

یه اقا از نوع کوچه بازاریش 

برا همین جذابیتمونم براشون کم میشه 

منم برا همین دیگه فوش و تحقیرو گذاشتم کنار 

میدونم واقعا نمیخوام جدا شمولی تحمل این اخلاقاشم ندارم باید تغییر کنهتو خودتو بزار جایه من میتونی با ...

عزیزم زندگی من ب مراتب بدتر از تو بوده 

من حتی خیانت هم دیدم 

ولی تو زندگی خواهرم دیدم قهر بهتر نمیکنه هیچ بدتر می‌کنه 

پس موندم شکر خدا داره زندگیم بهتر میشه 

فعلا تو سکوت بمون اکه راهی هست بدون اینکه عزت نفست خورد بشه برگرد

اگه تابلو اومدی قهر 

کنی صبر کن

ب واسطه بگو یه طوری شما رو وصل کنه فقط برگردی بعد با کمک مشاور و جوش کردن ب صوت دختر حبشی و صبر حل کن

مشکلت با یک ساعت عذرخواهی حل نمیشه 

باید زمان بزاری ترمیم کنی 

تو بخایی میتونی شوهرت هم عوض کنی 

برای تغییر اون باید از تغییر خودت شروع کنی 

برای طلاق هیچ وقت دیر نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وقتی میدونم قراره ببره بفروشه برا چی نبرم؟

استارترکه مشکلاتت باشوهرت زیاده؟؟؟

بد دی وبی درک؟،  توزندگی باهاش واقعا آسایش نداری؟

سنت کمه،،،خانواده پشتتن؟؟

جداشو ،   زودتر إسیب روحیتم کمتر

نمیدونم بچه داری یانه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
داخل نت راجب صلح درون سرچ کن بستگی به درون خودت داره برای من اینجوری بود ک داعم از خاطرا کودکیم با م ...

اتفاقا دقیقا منم اینجورییم اما در مورد پدرم ....مادرمظلومه....حتما سرچ میکنم...خیلی چیزایی که گفتی تو منم هس 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
نباید میگفتی باشه باید میگفتی همونا هم که بهت دادم بد غلطی کردم مهریه ام را گذاشتم اجرا پدرتو درمیار ...

فردا میرم پیش مشاور امیدوارم مشاور خوبی باشه و بهترین راهو جلو پام بزاره