2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 39649 بازدید | 745 پست
بخاطر خواهرم نبود بخاطر حرفایی ک بهم زد بود

بعدم وقتی میگفت طلاها کجاست نباید میگفتی نمیدونم 

باید میگفتی پیشمه چطور؟

بعدم میگفتی دفعه آخرت باشه سراغ طلاهای منو میگیری 

اخه اسی میگه تازگیا طلا براش فروخته و قصد بقیشو هم داشته یعنی قضیه طلاها جدای دعواشونه..‌.

میدونم عزیزم 

ولی مردا از زن های زرنگ ب فولی از اونا ک فکر همه چیو میکنن متنفرن و از چشمشون میوفته 

از اینکه زنش وسط قهر یادش بوده چی ببره وچکار کنه برای زن یعنی این زن ب درد نمی‌خوره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میگم اصلا جواب پیام های دعوا و ..نده و ببین اگه از کسی حرف شنوی داره ب اون بگو باهاش حرف بزنه بدو ...

اگ قراره هفته بعد برگردم براچی برم

حتی خونوادشم براشون مهم نیست ک پسرشون چه اخلاقایی داره  ک مامانم با مامانش صحبت کنه

طلاق بگیر خودتو یه عمر راحت کن

اولین کیسی هستی که بهش میگم طلاق بگیر

به خانوادت گفته مثل سگای تو کوچه این

میگی همش تحقیر میکنه و رفیق بازه

جات بودم یه ثانیه هم باهاش نمی موندم

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
شوهره چه مارمولکیه واقعازود رفته طلاها رو چک کرده

دقیقا حالم از اینجور مردا به هم میخوره

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
صلح درون ؟ چه جوری رسیدی

داخل نت راجب صلح درون سرچ کن بستگی به درون خودت داره 

برای من اینجوری بود ک داعم از خاطرا کودکیم با مادرم کینه داشتم از هرکسی ک بهم بدی کرده بود منم یا منفعل و بدون پاسخ بودم بهشون یا خیلی ترکیده بودم و خشمگین  کلا کینه هام رو دونه دونه نوشتم و تحلیل کردم ناراحتیام از اول با خودم صحبت کردم انگار 

و خودمو آروم کردم به خودم حق دادم و خودم رو تصحیح کردم

مثلا گفتم فلان جا اگ کتک خوردی تقصیر تو نبود پس دیگه لازم نیست غصه بخوری بابتش اما مادرت اگ‌تورو زد دلیلش این بود ک خیلی در عذاب بود و شاید اگ منم منم بودم فقط میتونستم روی تو خودمو خالی کنم و گاهی دلمم برای بقیه میسوخت و کم کم اروم شدم کینه های قدیمی رو کم کردم 

اگ قراره هفته بعد برگردم براچی برمحتی خونوادشم براشون مهم نیست ک پسرشون چه اخلاقایی داره ک مامانم ب ...

برو ک چند ماه بعد نگی کاری برا زندگیت نکردی 

چون چند وقت یعدغ آروم میشی و عذاب وجدان ک می‌تونستم و نکردم 

برو شاید هفته بعد شرایط بهتر شد 

اکه هفته بعد هم اومدی محکم تر می‌آیی بدون شک و ترس

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اگ میخوای زندگی کنی اشتباه کردی طلاهاتو آوردی چون دیگه بهت اعتماد نمیکنه خانماصن اشتباه کردی به دعوا ...

صبرکن ادامشوبخون

لابد پیش زمینه داره ازشوهرو

ماکه نمیشناسیم اون میشناسدش

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

ولی در کل چون خونمون مستقل میست و همه توش رفت امد دارن اوردم 

هر کسی باشه طلاهاشو نمیزاره جایی ک بعد بگن مالتو سفت بچسب همسایتم دزد نکن

اینایی ک میگن برو طلاق یک ساعت بعد استاتر حتی تاپیکت یادشون نمیاد 

تو رو خدا این‌قدر خوشحال نشو کسی میگه آفرین کار خوبی کردی و برو برا طلاق 

همینا برا خودشون عمرا اینو بخوان

همون دیگه 

من صدسال قهر کنم شوهرم اصلا نمیدونه طلاهای من کجاس که بخاد سراغشونو بگیره ولی اینکه دو روز گذشته گفته طلاها کجاس یعنی خودشم کرم داره