جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چرا باید زن همیشه دنبال کلاس ویس و کتاب بگرده تا شوهرشو اصلاح کنه چرا مرد تلاش نمیکنه چرا همه چی رو ...
درسته مرد هم باید کلاس بره ولی اینجا اسی خانمه و داریم ایشون رو راهنمایی میکینم این سایتم اکثرا خانم هستن برا همین خانما دارن اینجا فقط خانمارو راهنمایی میکنن عزیزم
نگفتم نره پیش خواهرش گفتم بدون دعوا حلش کنه خواهر همین
غریبه ب غریبه رحم میکنه اون وقت این خواهرش الان لازمش داره نره کمکش؟اگه همش هم جلو شوهرش کوتاه بیاد عادت میشه مطمئن باش... شوهرش باید بفهمه اولویت های دیگه ای هم بجز شوهرش هستن و اونا خانوادشن ....نمیدونم از کجا آوردین این صحبتارو خانوادشو بندازه دور بخاطر شوهرش؟گور پدر شوهر
حرف من همیشه ب شوهرم اینه پدر و مادرم فقط ی دونن من نمیتونم دیگه پدر و مادر پیدا کنم ولی شوهر بازم پیدا میشه برا تو هم زن پیدا میشه اگه دیدی کوچکترین بی احترامی ب خانوادت کردم ب فکر باش اینجوری موضعمون از روز اول راجع ب خانواده مشخص شده ....بعد 10سال نه من بی احترامی کردم ب خانوادش نه اون حتی صحبت هم نمیکنم از خانوادش تامام