2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 45382 بازدید | 804 پست
بهرحال این اولویت ها برای هر فردی متفاوته.من در هر زمان خودم تعیین میکنم که چه کسی بهم بیشتر نیاز دا ...

به هرحال شما اینجوری ولی عموما بهتره اولویت همسر باشه و بعد ... 

چون خانواده ها هسته ای هستن و ..‌ 

مطلب زیاده 

کلا من اگر همسرم ذهنیتش مثل شما میبود خیلی اذیت میشدم 

به عنوان زن میپسندم اولین فرد زندگی همسرم باشم و همسرم من رو ناراحت نکنه البته کمک کنه به بقیه اما دل منم این وسط به دست بیاره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب نظر من نمیاد و یا قضیه طلاها بخت بد گمان هم شده و حس می‌کنه توطئه خانوادگی بوده

اخه اسی میگه تازگیا طلا براش فروخته و قصد بقیشو هم داشته یعنی قضیه طلاها جدای دعواشونه..‌. 

طلاهامم با خودم اوردم 4 روزی ازش خبری نبود امروز صبح زنگ زد گفت طلاها کجان گفتم نمیدونم اومد خونه م ...

خوب میگفت نرو نمیرفتس واجب بود بخاطر خواهرت از زندگیت بزنی الان خواهرت خونه خودشه تو لحظات پر از اعصاب خوردی رو میگذرونیهر چند شوهرتم کار جالب نکرده 

در و تخته خوب باهم جورین چه زود اتیشی رفتار میکنید

یعنی خواهر شوهر بره پیشش، خواهر خودش نره،بعدا صد تا حرف بارش نمیکنن که برای خواهرت اینقدر مهم نبودی ...

مگه گفتم نرع؟!

متوجه نمیشید؟! الان بین زندگی خودش و نگه داری از خواهر باید انتخاب کنه؟!

خب الان بره نگه داری کنه و تا پای طلاق برع خوبه ؟!

خب بین بد و بدتر باید تفاوت بزارید خب 

عقلی شرعی عرفی الویت استاتر زندگی خودشه و سلام 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
طلاهامم با خودم اوردم 4 روزی ازش خبری نبود امروز صبح زنگ زد گفت طلاها کجان گفتم نمیدونم اومد خونه م ...

حالا بیکار بودی تو این شرایط بشی قوز بالا قوز 

مامانت گرفتار خواهر دم زایمانه شماهم به گرفتاریش اضافه شدی 

ولی شوهر دیوثی داری بقول اون کاربر 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خوب میگفت نرو نمیرفتس واجب بود بخاطر خواهرت از زندگیت بزنی الان خواهرت خونه خودشه تو لحظات پر از اعص ...

کاش بخونید بعد نطر بدید دل مردم نسکونید

میگه فقط به خاطر خوااهر نبود

چند ساله اذیتش میکنه

الان واقعا دوست دارم بیاد عذرخواهی اخلاقش بهتر بشه برگردم سر زندگیم ولی اگ نیاد و خودم برم مطمعنم بد ...

خودت به هیچ‌وجه برنگرد چون دفعه بعد رفتار بدتری باهات میکنه 

ولی حرف طلاها شد بگو مال خودمه و به تو هیچ ربطی نداره چون مهریه از شیر مادر برام حلال تره و دفعه آخرت باشه سراغ طلاهای منو میگیری 

الانم ذکر یاودود را زیاد بخون مهرت به دلش میوفته و برمیگرده سراغت زیااااد بگو 

به مادرتم بگو یکم رودربایستی بین خودش و دامادش حاکم کنه حالا باهر سیاستی 

من وقتی میبینم نمیفهمه متوجه حرفم نمیشه آتیشی میشم دلم میخواد زمین وزمان رو بریزم بهم که جرا نمیفهمی ...

اره منم قبلا دقیقا خیلییی اینجور میشدم اما به خودم داعم میگم خودمو در حد اون نکشم پایین با همین جمله ک به خودم میگم اول توهین نمیکنم 

دوم اینکه به خودم میگم اون داخل یه خانواده دیگه بزرگ شده و طرز تفکرش با من فرق میکنه اولویتاش و ... مثل من نیست برا همین یکم ارومتر میشم و تلاش میکنم براش توضیح بدم از اول تا بهتر متوجه احوال من بشه

گاهی میددنم اونم یک پسر بچه هست ک در کودگی آسیبهایی دیده شاید به یک آغوش برای عقده هاش نیاز داره وقتی آغوش میشم براش اونم مطیعتر میشه واقعا اسیب های کودکی برای هرکسی بوده

اگ خودم برگردمو اخلاقاش بدتر شهو ناخواسته باردار شم دیگ چیکار میتونم بکنم؟

من میگم اصلا جواب پیام های دعوا و ..نده 

و ببین اگه از کسی حرف شنوی داره ب اون بگو باهاش حرف بزنه بدون اینکه بفهمه از طرف تو هست 

و تا روی خوش دیدی آروم برگرد و با مشاوره و راهنمایی تراپیست و سیاسیت خودت و صبر همه چیو درست کن

عزیزم خراب کردن راحت ترین کاره 

درست کردنه ک سخته 

من دیدم از نزدیک اولش همه میگن طلاق بگیر و..

ولی عزیزم‌ حتی همین خواهر وهمین پدر مثلا حامی تهش یادشون میره و تو میمونی تنهایی وحشت 

پس عاقل باش

برای تموم کردن زندگی همیشه وقت هست 

برو نشد هفته بعد برگرد کاری نداره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.