2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 30320 بازدید | 636 پست
چقدر مزخرف نوشتی حال آدم بهم می خوره.اصلا گیریم طرف بخواد بره هواخوری شوهر حق داره انقدر بی شخصیت با ...

برو بزرگ شو بعد بیا حرف بزن برای هوا خوری هم خانوم باید به شوهرش بگه 

اگه میخواد سرخود باشه پس باید شوهر نکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به همسرم میگم اون میگه نه حالا از رو لجبازی در نظر بگیرم ، چون اگ همسر من باشه و بگه نه مطمعنم دل ...

حالا من همینا رو انجام میدم ولی اخرش کارخودمو میکنم شوهرم یه جای دیگه بهم ضربه میزنه

ننداخته بیرون گفته گمشو منو بگن گمشو میگم خودت گمشو بی ادب خخخخ البته مزاح کردم وسط دعوا حلوا خیرات ...

خانم گل درسته داری دلسوزی می‌کنی 

اما وقتی میبینی استارتر بهت بی‌احترامی می‌کنه چرا ادامه میدی؟؟؟ چقدر از وقتت سر این تاپیک و قانع کردن بقیه گذشت؟

ارزش وقتتو جونتو داشت ؟ولش کن بابا من خودمم قبلا مثل شما بودم الان میگم ک و ن لق بقیه ..........

اما این صوتا و راهکارهای روانشناسی که میگی برای زندگی روزمره و آدمایی با روان سالم مثل شوهرت جواب میده 

نه کسی مثل شوهر استارتر....

ارشد روانشناسا هلاکویی ۳ بار زن طلاق داده...

پس همه چی این حرفا نیس...

ببین مثلا ما روضه حضرت زینب گوش میدم شیعه ایم پدرمادرمون با نون حلال بزرگمون کردن  دلمون برای خانوم زینب آتیش میگیره....اما تکفیری های نجس داد زنای  وهابی چی ؟ برو ببین تو سوریه چکار میکنین چیا میگن😭

پس بدون ذات آدما باهم فرق داره 

نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید ....

می‌دونم حوصلت خیلی زیاده میای جواب منم میذی 

اگر جواب ندادم دیگه بخاطر بارداریمه گوشی برام خوب نیس...

پدرم میگ طلاق بگسر راحت بشی ازشولی من میترسم از بعد طلاق

حرف پدرت کاملا درسته . این آدم مرد زندگی نیست . همین امروز برو مهریتو اجرا بذار .

از طلاق نترس زندگی با همچون مردی مرگ تدریجی هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

واقعا حرفای کاربر خانم گل رو درک نمیکنم اصلا انگار نمیفهمه چی میگممیگ دنبال دعوایی درصورتی ک من همیش ...

ولش کن 

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
میتونی اما نه با دعوا آدم اولویتش باید حرف همسرش باشهشوهر خواهرت مسعول مراقبت از خواهر شماست که مثل ...

موافقم

مردارو اگه عصبیشون نکنی قاط نمیزنن

همیشه همیشه اولویت سوهرتون باشه بعد خواهر و خانواده

همین مادر و خواهر ، شوهرت نباشه، محل سگم نمیذارن به آدم

در کنار اینکه سعی کنی اون حرفشو به کرسی بنشونه، شماهم خواسته هاتو بهش بگو

ببین شاید اونقدری که برا خانوادت انرژی میذاری برا شوهرت نمیذاری

مردا دوست دارن حرف حرف خودشون باشه

اول بهش بگو باشه نمیرم چون تو میخای ازم

بعد با زبان چرم و نرم ازش انتقاد کن

مثلا بگو میدونم دلت پاک و خیلی مهربونی، ولی گاهی باید بهم احترام بذاری و در کنارم باشی نه روبروم، گاهی ببین خواسته های من چی ان

خواسته هام زیاد نیست

مردا عاشق اینن ازشون اجازه بگیری و حس اقتدار بهشون بدی

سیاست زنانه که میگن اینه ها

تو شوهرتو پادشاه میکنی و خودت میشی وزیر

ظاهراً اون پادشاهه ولی در اصل تمام حرفای وزیر اجرا میشه

قبول داری

روانشناسی خانه و خانواده الان میگه که مرد بدنبال اثبات مررررد بودن خودش به معنای واقعی کلمه است،

خب چرا ما سعی نمیکنیم برای پیش برد اهداف خودمون از این قضیه استفاده کنیم

در اصل بهش این اطمینانو میدی که حرف حرف توعه، ولی مسیری که تو دوست داری رو پیش میبری

چندباری بذار بدون دعوا حرفش به کرسی بشینه،خیالش راحت باشه که رئیس ، پادشاه یا هرچی اسمشو میذاری اونه، بعد حرف خودت رو در عین نگه داشتن احترام بهش میزنی

کمی چاپلوسی چاشنیش کن، انتقاد درست و مودبانه اضافه کن، اون نرم میشه برای بدست آوردن دلت، به حرفت گوش میده

میگن طرف عین موم تو دستته اینه

دیدین پسر بچه هارو وقتی پدرشون خونه نباشه، بهش میگن مرد خونه تویی الان، چقدر سعی میکنه جنتلمن باشه، کمک میکنه، میخاد دستور بده در کنارش نیازهای شما رو برطرف کنه، ادای باباهارو در میاره، میای شمام یکم بهش احساس مرد بودن میدی،ازش نظر میخای ، چطوری رفتار میکنه؟

مردها هم همینن

ورا نمیخاین باور کنین اگر با مردا مثه آدم حرف بزنی مقابلتون قرار نمیگیرن؟

اگر با لج و لجبازی های زنانه بخای باهاشون رفتار کنید، اونام دور از جون عین شمر ذی الجوشن میشن‌.

به این میگن ذلیل شوهر بودن؟

هستن مردهایی هم که بهشون محبت مبکنی، حرفشونو گوش میدی،لجبازی نمیکنی، هرچی بگن همونه ولی خیانتم میکنه، فقط به حرف مامانشونن ان، حق نداره زن خودش جیکش در بیاد،

اینا نیاز به انتقاد دارن

با زبان نرم و خوش

البته بعد از یکسال تمام بدون وقفه اقتدار دادن، رئیس خونه شون کردن، حرف حرف اون باشه،

البته بعد از اصلاح مزاج

البته بعد از نگه داشتن ادب و احترام و تواضع