2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 27495 بازدید | 599 پست

مرررد ها در مقابل محبت و مهربونی خانم ها عاااجر ان

چرا اصرار دارید با عصبانیت و لجبازی و قلدری حرفتونو به کرسی بنشونید

وقتی با زبان نرم شما راااام میشن، آرام میشن، میخان جونشونم براتون بدن

علت خیانت مشخص شد دیگه

مردا دنبال اقتدارن در واقع تشنه اقتدارن

دنبال احترامن

دنبال آرامش ان

تشنه چشم شنیدن ان

در عوضش آرامش به زن میدن

علت خیانت میتونه  این باشه که مرد حس مررررد بودن به معنای واقعی رو حس نکنه

چرا میره همون مرد با زنی خارج از خانواده دوست میشه ، براش خونه میگیره، دم به دقیقه حالشو میپرسه، خرجی بهش میده، خرید براش میکنه، قربون صدقش میره، میبینتش چشاش برق میزنه، بعد ما میگیم چطور برا دوست دخترش این کارارو میکنه برا زنش نه

چون اون دختره تازگی داره؟ نه

چون دختره خوشگلتره؟ براش عادی نشده هنوز؟نه

چون لچبا اون دختر بهتر میتونه مررررد باشه،

مردا دوست دارن کاری انجام بدن که بگن ما مردیم، ما پول میدیم، ماییم که باید اجازه بدیم

بگو باشه، تو. راست میگی

وقتی بهش این اطمینانو بدی دیگه شل میکنه، از خر شیطون میاد پایین

یه وقتیه همه این کارهارم میکنی تهش بازم درست نمیشه، اون نرد نیاز داره اصلاح مزاج بشه، نیاز داره از لحاظ روانشناسی بهش بفهمونی تو مردی، رفتارهای بچگانه و زننده نداشته باشه,دنبال جلب توجه نباشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میتونی اما نه با دعوا آدم اولویتش باید حرف همسرش باشهشوهر خواهرت مسعول مراقبت از خواهر شماست که مثل ...

احساس میکنم مشکوکی یه جوری حرف میزنی فکر میکنم از اعضای خانواده شوهری مشکوک میزنی

میتونی اما نه با دعوا آدم اولویتش باید حرف همسرش باشهشوهر خواهرت مسعول مراقبت از خواهر شماست که مثل ...

چرا هی میخوای این خانم رو مقصر کنی؟!اون چیزایی که شما داری میگی درسته ولی برای آدم درستش!!! نباید که بشینه هی شوهره بزنه تو سرش که میخواد اقتدار آقا حفظ شه!!!صد سال سیاه حفظ نشه!!؛ یکم دقت کنی اینا مشکلات فراوان از قبل داشتن سر این فقط فوران کرده وگرنه به قول این خانم کلی برا داداشش کمک کرده حالا به خواهر خودش که رسیده نباید بره که آقا بدش میاد !؛به جهنم که بدش میاد!!!امیدوارم استارتر بچه نداشته باشی

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
اشتباه میگه عزیزم ببین اگه باره چندمش نیست شوهرت و پدرت پشتت هست از هیچی نترس مخصوصا اگه بچه هم ندار ...

از کجا مطمئنید این خانوم این کاری نکرده و هیچ مشکلی با شوهرش نداره و قطعا شوهرش مقصره؟

با برداشتن طلا و سند ازدواج و تهش دروغ که من نمیدونم کجاس، قضیه رو بدتر میکنه

هر چند بنظر من همیشه و تحت هر شرایطی طلا های خامم، سند ازدواج، سند خونه ماشین یا هرچی باید پیش خانم باشه

حتی اگ. با شوهرش مشکلی نداشته باشه

بابا چرا جبهه میگیری من اگ جات بودم الان علاوه بر اینکه پیش خواهرم بودم شوهرمم میومد کمک دستم چون دی ...

شما حرفات درسته ها ولی میدونی مشکل چیه؟این که فکر میکنی یه نسخه روی همه جواب میده بعضی مردها واقعا ادم نیستن واقعا ها و کوتاه اومدن یا به قول شما سیاست فقط باعث میشه وحشی تر و پرتوقع تر بشن

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

دوست من یکم آروم باش و سعی. کن به هیچی فکر نکنی جز اینکه میشه هر رابطه خرااابی رو ترمیم کرد

هررررر رااااابطه ای رو

یکم تو مقصری یکم شوهرت

اگر اونو مقصر صد درصد بدونی کار حل نمیشه

فقط یه پیام بده بهش که حق با توعه، من باید به حرف تو که شوهرمی گوش میدادم، بهت اعتماد دارما، قصدی هم ندارما،فقط ازت ترسیدم که طلاهارو برداشتم،

ببخشید که دروغ گفتم، وقتی عصبی میشی. خیلی ازت میترسم

ازت میخام باهم حرف بزنیم

اولش آرومش کن، بعد حرفای دلتو بدون بی احترامی بهش بزن

تهشم بگو تو زرای من خیلی عزیزی خیلی بزرگی، ولی مرد عزیز زندگی من، خانمت پیش خانوادش خیلی کوچیک شد اینطوری دعوا شد،من حس حقارت بهم دست داد، 

الکی هم بگو

پدرم،مادرم گفتن باید به شوهرت حق بدی، اون حق داشت، برو به شوهرت برس

بخدا این مرد حاضره جونشم برات فدا کنه با این کلمات

بیمارستان خصوصی میرفت یا دولتی اتاق شخصی میگرفت چه حرفی میزنی راه زیاده بچه اونه چرا انقدر سنگشونو ب ...

خواهر خودتم‌ مشکل داشت این میگفتی چ حرفا این میشنونم دیگ کسی کمک خواهرش نکنه رفتار اومد نکنه بخاطر شوهر عجب 

مقابلشم ببین

بگی خوب کردم طلاهامو برداشتم

خوب کردم اومدم خونه مامانم

بابامم گفت پشتتم طلاقتو از این مرد بی شخصیت عصبیه بی شعور بگیر

تهش شوهرت میگه به درک

طلاقت میدم

یا میگه غلط کردی باید بیای زندگی کنی طلاقتم نمیدم، باباتم میکشم، مامانتم میزنم  خواهرتم به درک دور از جون

خواهر خودتم‌ مشکل داشت این میگفتی چ حرفا این میشنونم دیگ کسی کمک خواهرش نکنه رفتار اومد نکنه بخاطر ش ...

تو زندگی زناشویی اول زن و شوهر اولویت دارن

هرچند طرف واااقعا هیچ راهی نداشته باشه

خدایی آدم میگه خواهرمه، بابا راهی نداره حاملس

ولی وقتی قبلا اینطور انرژی ای که میخاد برا خواهرش بذاره،یذره اشو برا شوهرش نذاشته باشه، حالا یا بی حرمتی ای چیزی بوده، شوهر اینجا حق داره

تو زندگی زناشویی اول زن و شوهر اولویت دارنهرچند طرف واااقعا هیچ راهی نداشته باشهخدایی آدم میگه خواهر ...

چون من خودم قبلا اینطور بودما🙈

دیدم همون خواهرم که سنگشو به سینه میزنم پشیزی برام ارزش قائل نیست، در حالی که من زندگیمو براش به خطر انداختم.

رفتار با مردا روش داره

چون من خودم قبلا اینطور بودما🙈دیدم همون خواهرم که سنگشو به سینه میزنم پشیزی برام ارزش قائل نیست، در ...

باید از قبل زمینه چید، از لحاظ روانی بهش آرامش بدی،خسته کار نباشه، ببینه مورد احترامه، خونه از لحاظ تمیزی و غذا و اینا در حد تعادل باشه،نه اینکه کلفتی کنه خانوم ها،  تهش یه اجازه الکی ام ازش بگیری، بخدا با آرامش حل میشه

الان بحث طلاس ؟طلا در هر صورت حق زنه ایشون شوهرت هر کاری در حقش کرده الان روح جسم این زن چپاول شده ی ...

من یه چیز بگم مال قبل بود دادگاه حکم میداد طلا زینت زنه متاسفانه الان هم موقع برداشتن طلا مثل جهیزیه مرد میتونه شکایت کنه مگر اینکه فاکتور طلاهات به اسم خودت باشه و بگی که طلاها جزو اموالمه زیاد اطلاع ندارم ولی یکی از آشناهامون

نه اصلا ،من الان فقط به آبروی خودم و خانوادم فک میکنم،آخه نمیخام عذابشون بدم خیلی زجر کشیدن

با اون چیزایی که از تحصیلات و شغل و سطح خانوادت تعریف کردی خیلی عجیبه این حرفا واسه اوناست که تو شهرهای دور تو خانواده های سطح پایین زندگی میکنن که فکر میکنن طلاق بی ابروییه این چه خانواده ایه یکساله دامادشون قهره ولی سطح فکرشون در حد خاله خانباجیای پنجاه سال پیشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی