2777
2789
عنوان

شوهرتون میزاره لیزر انجام بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 64 پست
آفرین یک دفتر و قلم بذار بابت نخ به نخ پشمات که کجا افتاده بهش جواب پس بده والا ما هم با عشق ازدواج ...

خب باید بفهمم تعصب الکی و بی جا ندارع یا نه😂

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

میشه بگین کجا رفتین من ارزومه جلسه اخر لیزرو ببینم

مجتمع کاویان در اصفهان 

البته همه همکارام رفتن و نتیجه دیدن 

من با همون دستگاه پیش دوستم رفتم ...

برای تمدید کاویان رفتم 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب پولشو از اون نگیر برو اختیار پول و بدن خودت دست خودت باشه دیگه حداقل ...اپراتور لیزر هم خانم هست ...

پولشو از کجا بیارم؟😂

وقتی برم سر خونه زندگیم تازه 18 سالمه 

علاوه بر خرج اینا دانشگاهمم هست🤣

بعد عقد اره دیگه😶الان مامانم اجازه نمیده من فک کردم اون پایه باشه اونم گفت نه

این موضوع پایه بودن نمی‌خواد پول میخواد ،حواستو جمع کن شوهر خسیس به درد لایه جرز دیوارم نمیخوره بخاطر خساستش امکان داره خیلی ضربه بخوری،حتما مشاوره قبل ازدواج ببرش البته اگه وضعیتش خیلی خیلی وحشتناک داغون باشه پول مشاوره هم نمیده

خب بیجا هست قربون شکلت نظافت مهمه که نظر بده 

اینکه با چی نظافت کنی که به اون ربطی نداره 

بهش رو نده اینو فردا نمیتونی حریف بشی ها 

الان فکر می‌کنی عشقه بعدها میبینی یک غول رو سرت سوار شده

برو بگو لیزر شرعی می‌خوام انجام بدمفکر کنم اینطوریه که بهت یاد میدن خودت انجام بدیتحقیق کن در موردش

عه چ جالب 

ایشون هنوز همسر رسمی و شرعی شما نیست در مورد مسائل اینقدر خصوصی ت باهاش حرف می زنی و حق اجازه بهش میدی؟!!!

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
این موضوع پایه بودن نمی‌خواد پول میخواد ،حواستو جمع کن شوهر خسیس به درد لایه جرز دیوارم نمیخوره بخاط ...

نه بابا خسیس نیس توجه کردم بهش 

خیلی حسابگره ک من مشکلی ندارم

نشستیم با مامانم تحلیلش کردیم😂

چیزی بخوام یا بگم بخرم یا بریم فلان جا نه نمیگه

ایشون هنوز همسر رسمی و شرعی شما نیست در مورد مسائل اینقدر خصوصی ت باهاش حرف می زنی و حق اجازه بهش می ...

همسر شرعی ک شد اونوقت بفهمم بدرد هم نمیخوریم و از این لحاظ ها با هم تفاوت داریم؟

چون برام سوالهمگه الان برا شناخت نیستاز نظرم لازمه ک بفهمم تعصبات الکی و بی جا داره یا نه

نمیدونم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

مجتمع کاویان در اصفهان البته همه همکارام رفتن و نتیجه دیدن من با همون دستگاه پیش دوستم رفتم ...برای ...

من تهرانم🥲🥲ولی خیلی خوبه ک نتیجه داده

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

همسر شرعی ک شد اونوقت بفهمم بدرد هم نمیخوریم و از این لحاظ ها با هم تفاوت داریم؟

عزیزم شما اول باید اگاه باشی که حریم خودت چه مواردی هست.

اصلا این موصوع مناسبی برای محک و شناخت نبود. 

بعد الان متوجه شدی با این موضوع گیرالکی داره ... حالا تصمیمت چیهج

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
عزیزم شما اول باید اگاه باشی که حریم خودت چه مواردی هست.اصلا این موصوع مناسبی برای محک و شناخت نبود. ...

گیر الکیش الکیه😂

ادای گیر دادنو میخواد دراره