2777
2789
عنوان

شوهرتون میزاره لیزر انجام بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 64 پست
وا چ کاریه خب😶😂بعدم کور نیست ک میفهمهما قول دادیم ب هم ن دروغ بگیم ن چیزی از هم مخفی کنیم حتی کوچی ...

آفرین یک دفتر و قلم بذار بابت نخ به نخ پشمات که کجا افتاده بهش جواب پس بده 

والا ما هم با عشق ازدواج کردیم ما هم به صداقت و تعهد در رابطه معتقدیم 

ولی برای پشمامون کسی تعیین تکلیف نمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزاره روتون میشه اونجا را جلو کسی باز کنید؟

بله من روم شد

هم زایمان 

هم لیزر 

اصلا هم خجالت نکشیدم 

چون قرار نیست همه چیز جنسیتی باشه 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

وا چ کاریه خب😶😂بعدم کور نیست ک میفهمهما قول دادیم ب هم ن دروغ بگیم ن چیزی از هم مخفی کنیم حتی کوچی ...

😅اومایگاد

میزاره حالا اولشه هنوز اینجوریه جو گرقته درست میشه کم کم

بودنتو ب رخ اسمون میکشم ک دیگ ب ماهش ننازه ♡A♡🫂🫀️ 

۱۷ سالته نامزد کردی ، برای لیزر منتظر اجازه نامزدیخدایا چرا سم های نی نی سایت تموم نمیشهبابا عزیز من ...

من فقط برا بیکینی میخوام برم🤣

باقیشو خودم میتونم فلج نیستم ک🥲😂

اون خسته کنندس

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

نامزد منم نمیذاره بحث. بحث.غیرت و ای چیا نیس چون هرکی رفتع صفر جواب کرفته بدتر هم شده میگه میری همین ...

من قبل از کرونا رفتم

اصلا جلسات شارژم هم نرفتم

اما نه تنها همچین مشکلی که شما میگید ندارم که اصلا موهام در نیومده

چرا دیگه پولشو اون قراره بده😂البته بعد عقد منظورمه نه الان

خب پولشو از اون نگیر برو اختیار پول و بدن خودت دست خودت باشه دیگه حداقل ...اپراتور لیزر هم خانم هست چیکار ب غیرن اون داره ؟ اگه قرار بود ادما با این چیزا رگ غیرتشون باد کنه کلا همچین مراکزی هم نبود اشکالش چیه ..

ربطی به جنسیتی نداره من خیلی خجالت میکشم اونجا را کسی ببینه خیلی خوبه راحت باشین

جواب سوال تون را دادم 

من به خجالت شما حق میدم 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بیخیال اصلا چرا ازش راجع به مسائل زنونه نظر می پرسی؟

چون برام سواله

مگه الان برا شناخت نیست

از نظرم لازمه ک بفهمم تعصبات الکی و بی جا داره یا نه

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

جای خوب و با دستگاه خوب نرفتنمن یه تار مو شاید در بیاد ۶ ماه یکبار

میشه بگین کجا رفتین من ارزومه جلسه اخر لیزرو ببینم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

من فقط برا بیکینی میخوام برم🤣باقیشو خودم میتونم فلج نیستم ک🥲😂اون خسته کنندس

برو بگو لیزر شرعی می‌خوام انجام بدم

فکر کنم اینطوریه که بهت یاد میدن خودت انجام بدی

تحقیق کن در موردش