2777
2789
عنوان

علائم بارداریم ازبین رفته 🥺

82 بازدید | 13 پست

تورو خدا برام دعا کنید فردا انشاالله میرم سونو ۶ هفته هستم سری قبل که باردار شدم خارج رحمی بود دعا کنید خدا ايندفعه بچه سالم و صالحی بهم بده دلم خیلی گرفته 🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دعا میکنم برات منم منتظرم

مرسی آبجی انشاالله هرچی از خدا میخای بهت بده 🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
انشاءالله که سالمه ، حساس شدی گلم با تمام وجودم درکت میکنم منم این دوران رو گذروندم چون قبلاً یه سقط ...

مرسی عزیزم انشاالله هر حاجت روا باشی همیشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آن شاالله عزیزم صدای خوشکل تو دلیتو بشنوی عزیزم

مرسی مهربون انشاالله 🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دوروز دیگه میزم شش هفته 🥹❤️برا منم دعا کن

چشم آبجی انشاالله خدای مهربون نی نی سالم و صالحی بهت بده و بارداری بی خطری داشته باشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍همچنین عزیزم

شما چه علائمی دارید ؟ من سینه هام دردناک و متورم شده بود یه خورده هم حالت تهوع داشتم که امروز عصر که از خواب پاشدم علائم بارداری ندارم همش از بین رفت 🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فعلا که اوایل بارداریه من خودم بارداریه دوممه

من سینه هام متورم و دردناک شده بود حالت تهوع داشتم ولی یه دفعه ای قطع شد حالتام تورو خدا برام دعا کن آبجی 🥺❤

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40