2777
2789
عنوان

کادوشو قبول کنم به نظرتون

273 بازدید | 17 پست

دوهفته پیش باشوهرم دعوام شد یعنی الکی عصبی شد و کنک وبی احترامی و فحش وهمه چی دوهفتس سرسنگینم پشیمونه ومیگه یکو پونصد واسه روز زن بهم میده قبول کنم؟؟گفتم اصصلا هیچی نمیخام ازت ولی ول کن نیست

اگ قصد ادامه زندگی داری ک دوهفته زیاده کشش ندهیک و پونصدو بگیر کیفشو ببرحالا من با همسرم دعوا کردنی ...

اخه خیلی دلمو شکوند دستمو پیچوند و ،،اصلا سرد سرد شدم ولی شرایط طلاقم ندارم با بچه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه گفته پول میدم اشتی کن قشنگ نیست ،کاش به جاش یه چیزی برات می‌خرید یا همون پول رو میذاشت تو پاکت با یه شاخه گل میومد از دلت در میاورد

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
اینکه گفته پول میدم اشتی کن قشنگ نیست ،کاش به جاش یه چیزی برات می‌خرید یا همون پول رو میذاشت تو پاکت ...

نگفت پول میدم آشتی کن میگم اصلا باهاش سرسنگینم برنامه ریزی میکنه برای کادو اصلا نمیخام

بگو دوتومنش کن سرراست بشه شایدبخشیدمت.

عزیزم اینو بدون اگر قصدت ادامه زندگیه شاید ته دلت مثل یه زخم ابدی بمونه ولی کشش دادن اوضاعو بدتر میکنه.یعنی گاهی باید در ظاهر ببخشی

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
یه هفتس ظرفا رو میشورع میگه نوکریتو میکنم

خب بزار به نوکری کردنش ادامه بذه  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...