2777
2789
عنوان

هر سوال عجیبی توی ذهنته ازم بپرس جواب منطقی میدم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 5099 بازدید | 339 پست
از چه راهی میتونیم به این نقطه برسیم که بتونیم ارتعاش دیگران رو متوجه بشیم؟دلیل بالا بودن ارتعاش بعض ...

بله انسان هایی که به تمامی طبیعت احترام میزارن و معمولا بهشون میگن نیکوکاران

یه سوال دیگه ایا جفت روحی وجود داره یا خرافه است؟

وجود داره اما نه به معنی که در ذهن دارید ، جفت روحی میتواند یک یا تعدادی از افراد باشند که هم ارتعاش شما هستند و در مسیر زندگی شما قرار میگیرن که میتواند همسر ، دوست و یا یکی از اعضای خانواده باشه این جفت روحی مثل یک ایینه رفتار خوب و بد را به شما نشان میده و موجب ارتقای روح و جسمتون میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وجود داره اما نه به معنی که در ذهن دارید ، جفت روحی میتواند یک یا تعدادی از افراد باشند که هم ارتعاش ...

چجوری میتونیم بفهمیم که طرف جفت روحی ما هست به غیر از همسر؟؟آیا احساس خاصی نسبت به اون شخص داریم؟یااینکه از لحاظ اخلاقی شبیه به خودمون هست؟

چجوری میتونیم بفهمیم که طرف جفت روحی ما هست به غیر از همسر؟؟آیا احساس خاصی نسبت به اون شخص داریم؟یاا ...

هیچکدوم فقط براساس تجربه اگر باعث بهبود زندگیتون بشه متوجه میشید

میخواسته مطمئن بشه که شما اون استوری رو دیدی احتمالا

نه همون که نبوده یه عکسای دیگه ،منظورم با همون موضوع و ایده ولی خب عکسای متفاوت

من فکر میکنم انگار ایده گرفته و یجور تقلید کرده، همین!

یا با سه بار پشت سرهم از  همچین مفهومی عکس گذاشته خاسته بگه بخاطر تو نبوده خودم دلم خاسته، نه؟

😘Thanks GOD