2777
2789

وقتی قطع میکنی بین دو تا چهارده روز طول میکشه پریود بشی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه به خاطر استخر قرص خوردین خیلی کار اشتباهی کردین عقب انداختنون هم دلیلش قرص بوده هورمونها رو بهم ریخته

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

اگه به خاطر استخر قرص خوردین خیلی کار اشتباهی کردین عقب انداختنون هم دلیلش قرص بوده هورمونها رو بهم ...

اخه چه کنم بلیط گرفتم هیچ وقت قرص نخوردم واسه استخر مجبور شدم بخورم

جدن ۱۴ روز اخه شکمم خیلی بزرگ شده دیگه باید بشم ولی خبری نیست ازش

دکترم به من اینجوری گفت

اما من سیپروترون میخوردم بعد تموم شدنش تا پنج روز بعدش پریود میشدم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ممنون گلم اخه ترسیدم گفتم باز چمه

نترس 

اخر تابستون سونگرافی رفتم گفت کیست نداری اوکیه همه چیز الان پریود ترسیدم از کیست این چیزا

چندورز خوردی قرص؟

انقد استرس خوب نیستا منفی فکر نکن

اگر دوره کامل نخوردی یا عادت نداره بدنت طبیعیه

چندورز خوردی قرص؟انقد استرس خوب نیستا منفی فکر نکناگر دوره کامل نخوردی یا عادت نداره بدنت طبیعیه

نه عزیزم کامل نخوردم ۵روز خوردم اونم به خاطر اینکه پریود نشم همون روز استخر الان سه روز نخوردم هنوز خبری نبست فقط شکمم باد کرده🙁