2777
2789
عنوان

هر سوال عجیبی توی ذهنته ازم بپرس جواب منطقی میدم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 8952 بازدید | 390 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه منظورم کنترل ادراک نیست،انرژی درونی بعضیا در موردش حرف میزنن و مدعی هستند که این ارتعاش رو درک می ...

بله درک احساسات درونی و ارتعاش برای برخی افراد امکان پذیر هست

چرا درآمدشان حلاله ولی همه چیز براشون مهیا میشه بدون زحمت وبه قول ما شانسشون بلنده

این اثبات علمی نداره اما در قران بیان شده خدا بهشون هرچیزی طلب کنند میده تا توبه و بازگشتو براشون سخت کنه درواقع این یک ازمایش هست اونقدر در دنیای مادی سرگرم میشن که برگشت از حالت عادی سختتره

نظرت درباره روز قیامت چیه؟درباره ظهور چی؟

در قران قیامت بیان شده کلمه قیامت یعنی دگرگون شدن با پیشرفت علم تمامی صفاتی که برای قیامت بیان شده اثبات شد ، خورشید با تبدیل عناصرش به عنصرهای دیگر نور و گرما ساطع میکنه روزی این عنصرها تموم میشن و خورشید خاموش میشه با خاموش شدن خورشید اتمسفر از بین میره و پس از اون جاذبه و بخاطر از بین رفتن جاذبه کوه ها مثل یک خاک نرم فرو میریزن و اب ها در فضا معلق میشن به بیان ساده علم تونسته وجود قیامتو اثبات کنه و در مورد ظهور هیچ نظری ندارم و مطلبی نخوندم

چرا بعضیا میتونن موجودات ماورایی رو ببینن؟؟؟

در حالت عادی این مورد برای همگی امکان پذیر هست اما اون موجودات از انسان ها فراری هستن فقط گاهی به خاطر حواس پرتیشون دیده میشن و گاهی از قصد خودشونو به اشخاص نشون میدن

بله درک احساسات درونی و ارتعاش برای برخی افراد امکان پذیر هست

از چه راهی میتونیم به این نقطه برسیم که بتونیم ارتعاش دیگران رو متوجه بشیم؟

دلیل بالا بودن ارتعاش بعضیا چی هست،آیا اونا انسانهای درستکاری هستند؟

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

در قران قیامت بیان شده کلمه قیامت یعنی دگرگون شدن با پیشرفت علم تمامی صفاتی که برای قیامت بیان شده ا ...

اوووه خوشحالم که اینو تایید کردی. ممنونم بابت جواباتون و وقتی گذاشتین. کلی نتیجه گرفتم با تعداد کمی از جوابایی بهم دادین موافقم و اختلاف نظر همه جا هس و اعتقادات با هم فرق داره. مانا باشید 🫶

چرا یکی باید صاحب بچه ی مریض بشه؟چرا مثلا فلانی انتخاب شده که بسوزه به پای بچه ی مریض تا اخر عمر

این یک فرضیه براساس حقیقت مرگ هست و بیان میکنه که ما انسان ها زندگی پس از مرگمون رو خودمون تعیین میکنیم براساس اعمال حال پس احتمالا زندگی الان هم براساس یک اعمال پیشین تعیین کردیم (منظور تناسخ نیست)