2777
2789
عنوان

هر سوال عجیبی توی ذهنته ازم بپرس جواب منطقی میدم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 8952 بازدید | 390 پست
چرا زن تو این دنیا خیلی بدبخته؟کسی که بره اون دنیا بعد بخدا ایمان بیاره مسلمونه؟چرا دنیا داره به سمت ...

بدبخت نیست فقط در طول تاریخ بخاطر تفاوت قدرت فیزیکی تحت سلطه مردا در اومده

در قران گفته شده خیر

نباید سوال اخرو جواب بدم اما میگم ، کنترل کردن یک گله گوسفند راحتتره یا یک تعداد انسان؟؟؟ بنابراین برای کنترل راحتتر جامعه انسان هارو مشغول امیال مادی میکنند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله هرموجود زنده نیاز به تغذیه دارهبله اونها هم تولید مثل دارندخیر از نظر فیزیکی و ژنتیک امکان پذیر ...

درسته ممنون

آیا بعضی از گنج ها اجنه ازشون محافظ میکنه ؟؟؟ی قیلمی دیدم ی چیز سیاه رنگ ظاهر شد ی ورد خوند ناپدید شد

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

راسته که تسلاماشین زمانوساخته؟آدم فضائی هاوجوددارن؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
یه جورایی میترسم بپرسمانگار کفر میشه

این دقیقا تفکراتی هست که برخی مردم در زمان قدیم نسبت به دانشمندان داشتن نترس و بپرس و تحقیق کن خدا عقل داده برای تفکر

آیا وال وجود داره؟که نباید بچه زیر یک ماه رو تنها بزاری که وال یا جن بجه رو عوض می کنه؟

وال چیه؟منظورت آله؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
فکرکنم این قضیه ارثی باشه چون توخاندانم چن نفری این طوری هستن وازیه آقایی که خودشم این موجوداتومیبین ...

بله ژنیتکه شما چشم سومی  هستین و از ی انسان بالاترین ک قادر ب دیدنشون هستین ولی ازتون میترسن ...الان ازدواج کردین شوهرتونو اذیت نمیکنن

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

اخرین سوال یکی ازنزدیکانم به مرگ خودخواسته مرده بنظرت درعذابه؟ من چه کنم براش

در قران اینکار گناه کبیره هست و در علم پاسخ روشنی نداره ممکنه اون فرد فقط زمان مرگش فرارسیده باشه و اون فقط یک علت برای رسیدن به مرگ باشه 

بله ژنیتکه شما چشم سومی هستین و از ی انسان بالاترین ک قادر ب دیدنشون هستین ولی ازتون میترسن ...الان ...

نه حقیقت من ازشوهرم میترسم  اوناکه جای خوددارن😂