2777
2789
مطمئنی دانشجو پزشکی هستی؟ چطوری استافو نمیدونی. دانشجو های تخصص رزیدنتن بعدش میشن فلو و بعدش میشن اس ...

واقعا انقد فشار کاری زیاده ؟ و اینکه آقایون مجردتون چطور ؟ 

میگم اونا فشار جنسیشونم باید زیر این فشارا بالا بره درسته ؟ و اینکه میشه از جو و محیط یچبیشتر بگید ؟؟؟

ایشون المان بود بعدم یکی دیگم بود گفت اینجا پرستار رو برا پوشک بیمار عوض کنه میفرستن

یکی از وظایفشون اینه وگرنه کارای پرستاری هم میکنن بعدم کار عار نیست ولی اینک حقوقت کم باشه و توهین بشنوی زور داره ک خارج این خبرا نیست. وگرنه پزشکان هم توش رکتال میکنن دست میکنن تو مقعد بیمارا یا کلونوسکوپی میکنن و ... مگ کار اونا عاره؟ خب مریضم نمیتونه بره دستشویی پرستارای آلمان میبرن.ولی کاناذا و آمریکا نمی‌برن دسشویی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو بابا مثل پیرزنا فقط بلدی نفرین کنحلال نکنمن دارم شنیده ها و تحقیقاتمو میگم... کی چیکار به کار ت ...

عزیزم منم مثلشما خیلی تحقیق کردم و متاسفانه گولم زدن که ارهههه حقوق ۲۰تومن کارانه ۱۰ تومن عشق کنننن الان تو ای سی یو قلب کار میکنم بدون پزشک و رزیدنت کل اوردرا رو خودمون مینویسیم و مشورت و کوفت و زهری که باید پزشک انجامش بده یعنی یه پا دکتر شدیم تو بخش  ولی حقوق من به عنوان یه نرس متخصص الان ۱۳ تومنه که با ۸۰۰ تومت کسری مالیات شده ۱۲۲۰۰ کارانه  و اضافه کارم سال بعد بهم میرسه اضافه کارم دروغ گفتن که ۸۰ ساعتی ۲۰  بیمارا هم با توجه به بخش بستگس داره دیگ ما بیمارامون سطح ۵ مراقبتین یعنی بالاترین و حساس ترین سطح مراقبتی ولی با پرستار یه بخش داخلی یکی هستیم عدالتی وجود نداره تو بیمارستان تنها جایی که حقوق خوب میدن تهرانه چون دوست خودم حدودا ۲۵ با کارانه میگیرا ولی شهرستانا اصلاااا خوب نیست وضعیت اگه شما شنیدی لابد برا تهرات بوده 

💫💫 
واقعا انقد فشار کاری زیاده ؟ و اینکه آقایون مجردتون چطور ؟ میگم اونا فشار جنسیشونم باید زیر این فشار ...

مردا خب قدرت بدنی بیشتری دارن ما خانوما پریودم میشیم فشار میاد بهمون مثلا من خودم ماهی دوبار پریود میشم با خونریزی شدید و این وسط ده تام مریض دارم ک یک لحظه نمیتونم بشینم

ایشون المان بود بعدم یکی دیگم بود گفت اینجا پرستار رو برا پوشک بیمار عوض کنه میفرستن

اره المان سیستمش اینه که صفر تاصد کارای بیمار با پرستاره، اونجا کلا بیمار سالاریه یعنی بیمار به پزشکی که اونجاس بگه تشنمه پزشک باید بره درخواست بیمارو انجام بده

ولی خب بازم بستگی به بخش مربوطه داره... خیلی از بخشا هستن بیمار چندان بد حال نیس و خودش میتونه کارای خودشو انجام بده

مردا خب قدرت بدنی بیشتری دارن ما خانوما پریودم میشیم فشار میاد بهمون مثلا من خودم ماهی دوبار پریود م ...

ای بابا خداقوت 

از جوش بیشتر میگی ؟ ارتباط بین همکارا چطوریه اونجا ؟ 

عزیزم منم مثلشما خیلی تحقیق کردم و متاسفانه گولم زدن که ارهههه حقوق ۲۰تومن کارانه ۱۰ تومن عشق کنننن ...

ماهم نصف کارای پزشکارو میکنیم عکس حکممو دارم سیزده تومن ولی میاد میگه شما دروغ میگین و فلان. قیافه خودش توی طرح خیلی دیدن داره وقتی هر روز نشست گریه کرد 

کافیه فقط ما دهنمون باز کنیم جواب درخور بدیم اونوقت میشیم بی ادب و بی تربیت و ... ما نباید جواب بدیم ...

دقیقا امروز یه البومین با هزاررر بدبختی از داروخانه گرفتم چقدررر با متصدی دعوا کردم بعدش بانک خون پک سل اونام بج کردن نمیدادن چقد گریه کردم تا بهم ۱واحد داد مریضم فشارش ۶ بود با نور و اپی هم بالا نمیرفت حجم عقب بود ادرارش قطع شده بود و مانیتول و لازیکس و دگزا هم زدم براش اریگیشن کردم تا بیاد ادم جنرالیزه داشت و خدا میدونه خودمو کشتم تا ۵۰ تا اومد و فشارش رفت بالا بعد همراهش میاد تو بخش میگه شما چیگار کردین واسه بابام مگه؟؟   پدرشو با عفونت قفسه سینه اوردن و علنا پرتش دادن تو بخش و طرف بوی عفونتش کل بخشو گزفت و هر کاری کردیمم نمیرفت چقد عوق زدم از بوش بعد اون یکی دخترش اومد پاچمونو گرفت و میگفت چقد بی اعصابین اومدم خونه فقط گریه میکردم از احمقیشون 

💫💫 
تا قبل شنیدن حرفای شما فقط از دور قشنگ بود برام 🥲الان میگی چ کار کنم بنظرتون

تلاش کن یا داروسازی بری که اسونتره از لحاظ شغلی یا بیهوشی و لتاق عمل اونا بازم بهترن تا مرستاری مخصوصا بیهوشی که کار زیادی ندارن خدایی چون تو ای سی یو هستم میدونم کارشونو 

💫💫 
ای بابا خداقوت از جوش بیشتر میگی ؟ ارتباط بین همکارا چطوریه اونجا ؟

اگ منظورت با مرداس مثل خواهر برادریم ولی هرکسی با توجه به شخصیت خودشه خب اونی ک کرم داشته باشه تو هر شغلی کرم داره بستگی ب شخصیت هر آدمی داره

منم خیلی شنیدم اینو ولی چرا من دانشجو پزشکی ام ولی میترسم😂

تخصص نگیر عزیزم برو تو کار زییایی تبلیغات درست انجام بده فقط پول پارو کن اینترنای بخش ccu بیما اینکارو کردن الان از متخصص بیشتر درامد دارن جوونیتو پای تخصص هدر نده مگر تو بخشی که میخای تخصص بگیری پارتی داشته باشی که اسون بگیرن یه مقدار بهت 

💫💫 
اگ منظورت با مرداس مثل خواهر برادریم ولی هرکسی با توجه به شخصیت خودشه خب اونی ک کرم داشته باشه تو هر ...

ارع 

مهاجرتتون چطوریاس ؟ ازاد سازی مدرکتون منظورمه 

اینکه میشه خط فکری این سیستم بیشتر بگی اقایونتون کسی معتقد به ازدواج هست با این فشارا ؟ 

دقیقا امروز یه البومین با هزاررر بدبختی از داروخانه گرفتم چقدررر با متصدی دعوا کردم بعدش بانک خون پک ...

برای گرفتن پک‌سل و پلاکت باید خودمون بکشیم تا بانک خون لطف کنههه ی واحد بده. از بس خون کمه.‌ این عزیزانی ک مارو فحش میدن و میگن بی اعصاب و ما اگر بودیم بهترین پرستار دنیا می‌شدیم لطف کنن برن حداقل خون اهدا کنن ما واس گرفتن ی واحد خون انقد التماس بانک خون نکنیم.