عزیزم هیچ خیری نداره این مسیر پرستاری منم فکر میکردم فرق میکنه و اینا الان مجبورم واسه طرحم برم تا ف ...
دانشجویی خوب بود من خیلی دانشجوی ممتازی بودم اینجوری نبود علاقه نداشته باشم ک یکی از همکاری دانشجو اومد توهین کرد و تهمت دروغگویی زد ولی خودشم بروز میره طرح و بدبختیشو میچشه وگرنه تو دانشجویی من مشکلی نداشتم همه بخشام کار کردم اورژانس و داخلی و ... مرگ آدمای زیادیو ب چشم دیدم.وقتی آدما جلوت میمیرن کلا ی آدم دیگ میشی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم خیلی شنیدم اینو ولی چرا من دانشجو پزشکی ام ولی میترسم😂
خب رزیدنت خیلی شیفته همش بیمارستانع کل بار بخش روی دوش رزیدنته مارو سرپرستار تحقیر میکنه اونارو استاف تحقیر میکنه هردومونم ک رسما فقیریم یعنی الان من و رزیدنتای بخشمون کف بیمارستانیم فقط واس گاهی خواب و حموم میایم خونه من یا شیفتم یا خوابم رزیدنتاعم همینطور. اوناروهم استافاشون تحقیر میکنن