2777
2789
اسی تو این تعطیلات هیچکس تعطیل نیست ماها که شرکتی هستیم هم باید بریم سرکار فقط مدارس تعطیل میکنن

مدارس درسته حضوری تعطیله ولی ما باید مجازی کار میکنیم 

شما فکر کن من دبیر فیزیکم 

فردا دوتا دوازدهم و یه دهم دارم 

باید آنلاین باشم 

دوتا هم بچه مدرسه‌ای دارن که اونها هم باید آنلاین باشند حالا فکر کن سه نفر با یه گوشی🙃🙂

عزیزم هیچ خیری نداره این مسیر پرستاری منم فکر میکردم فرق میکنه و اینا الان مجبورم واسه طرحم برم تا ف ...

دانشجویی خوب بود من خیلی دانشجوی ممتازی بودم اینجوری نبود علاقه نداشته باشم ک یکی از همکاری دانشجو اومد توهین کرد و تهمت دروغگویی زد ولی خودشم بروز میره طرح و بدبختیشو میچشه وگرنه تو دانشجویی من مشکلی نداشتم همه بخشام کار کردم اورژانس و داخلی و ... مرگ آدمای زیادیو ب چشم دیدم.وقتی آدما جلوت میمیرن کلا ی آدم دیگ میشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو اینستا یه نفر مهاجرت کرده بود پرستار بود گفت باید خاک ایرانو بوسید اینجا حتی تمیز کاری زیر پای پر ...

بعضی کشورا اینطوره

ولی کشورایی هم هستن که بهیار و کمک پرستار دارن

باید قبل مهاجرت خوب تحقیق کرد

منم خیلی شنیدم اینو ولی چرا من دانشجو پزشکی ام ولی میترسم😂

خب رزیدنت خیلی شیفته همش بیمارستانع کل بار بخش روی دوش رزیدنته مارو سرپرستار تحقیر میکنه اونارو استاف تحقیر می‌کنه هردومونم ک رسما فقیریم یعنی الان من و رزیدنتای بخشمون کف بیمارستانیم فقط واس گاهی خواب و حموم میایم خونه من یا شیفتم یا خوابم رزیدنتاعم همینطور. اوناروهم استافاشون تحقیر میکنن

به نظرت معلمی آسونتره؟۴۰تا تویه کلاس واون حجم درس وکلی بخشنامه وطرح که بایداجرابشه ومادرای پرتوقع وم ...

حرفی راجع ب معلمی ندارم نمی‌دونم چرا بحث پرستاری میشه معلما میان وسط و این دو موضوع قاطی هم میکنن

عزیزم درعوض درامدتونم خوبه

خدایی ۱۳تومن با ۸۰۰ تومن کسری مالیات و ۷ماه کارانه عقب و ۹ ماه اضافه کاری عقب ساعتی ۲۰تومن

با ۱۰تا بیمار با بیماریای مختلف و همراهاشون و اینکه بیمار تازه بیماری عفونی واگیردار دارم داشته باشه یا ایدز و هپاتیت خیلی خوبه؟؟   

💫💫 
استاف کیه

مطمئنی دانشجو پزشکی هستی؟ چطوری استافو نمیدونی. 

دانشجو های تخصص رزیدنتن بعدش میشن فلو و بعدش میشن استاف. استاف استاد دانشجوهای تخصص پزشکی.بالاتر از استاف نداریم. خیلی زمان می‌بره یکی میشع استاف من استاف جوون ندیدم تاخالا. میانگین سنیشون ۶۰.۷۰ ساله

اختلاف حقوق پرستار خصوصی و دولتی چقدره؟به پرستار خصوصی بیشتر حقوق میدن نسبت به دولتی؟

ن فرقی نیست ولی تعداد بیماری خصوصی کمترن بهمین خاطر مردم فکر میکنن پرستاراب خصوصی خوش اخلاق ترن

مطمئنی دانشجو پزشکی هستی؟ چطوری استافو نمیدونی. دانشجو های تخصص رزیدنتن بعدش میشن فلو و بعدش میشن اس ...

تازه قبول شدم بخاطر این زیاد نمیدونم 

مرسی از توضیحت ولی 

و اینکه شغلت خیلی قابل احترامه خسته نباشی