حتمااااا با ساعتی ۲۰ هزاتومن 😂😂 یه دروغم تفت دادن که اره ما ساعتی ۶۰ تومنش میکنیم و دروغ گفتن جدیدا هم تهدید کردن اگه بخوایید اعتراض کنید حذفتون میکنیم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
متاسفم برای شعورت و تربیت کننده اسمن ۱۶ ساله بهتر از تو میفهمم چقدر بچه ای
عزیزم شما باید تو تاپیک های عروسک بازی باید کامنت بزاری
خوب تو کار بزرگ تر ها دخالت میکنی فحش هم میخوری بعد بهت برمیخوره
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
وقتی یکی ناراحته باید درک کنن و حرف مفت نزنن اینجوری کسیم بهشون بی احترامی نمیکنه عقلشون که کم نیست
کافیه فقط ما دهنمون باز کنیم جواب درخور بدیم اونوقت میشیم بی ادب و بی تربیت و ... ما نباید جواب بدیم باید بذاریم بهمون توهین شده اگر جواب بدیم یعنی پرستار بدی هستیم