2777
2789
عنوان

دنیا مال پولداراس

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 101 پست
😂والا یکیش شوهر من فقط یاد گرفته قیافه درست کن و خرج کن مثلا 180 داد واسه سینه هام با شعور خودش ندا ...

واییی برگام 

این شوهرارو از کجا اوردید؟

من شوهرم برای اعتماد به نفس به من میگه سینه کوچیک سلطنتیه😂😂

واقعا حرف زشتی زده شوهرت 

اعتماد به نفست مهم نبوده اصلا انگار

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما میریم پالادیومبا اعتماد به نفس مبل های ۲۰۰ میلیونی رو قیمت میکنیم و بعد انگار که از کلاس ما پایین ...

😂😂😂

وای مبل راحتی های سیتی سنتر دیروز ۲۴۸ میلیون بودن یه نیم ست پازلی با یه مبل تک🤦‍♀️🤦‍♀️

واییی برگام این شوهرارو از کجا اوردید؟من شوهرم برای اعتماد به نفس به من میگه سینه کوچیک سلطنتیه😂😂و ...

😅 کلا نداشتم و اصلا بود و نبودش برام مهم نبود 😅👌 کلا فقط خرج قیافه و هیکل میکنه برعکس من کلا اینجوریه که خودش نوبت بوتاکس و فشیال میگیره برام 

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
😂😂😂وای مبل راحتی های سیتی سنتر دیروز ۲۴۸ میلیون بودن یه نیم ست پازلی با یه مبل تک🤦‍♀️🤦‍♀️

حالا من پولدارم بودم هیچوقت آنقدر پول به مبل نمی‌دادم

وای من تفریحمه واقعا 

با شوهرم میریم پاساژ های بالاشهر و فقط غذا میخوریم و یکی دو تیکه کوچیک می‌خریم 

ولی سه ساعت می‌چرخیدم 

حس خوبی میده ، می‌دونی اونجا حس میکنم ملت من خیلی هم پولدار و غنی هستن و خوشحال میشم🥲

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

😅 کلا نداشتم و اصلا بود و نبودش برام مهم نبود 😅👌 کلا فقط خرج قیافه و هیکل میکنه برعکس من کلا اینج ...

اوه چه شوهر قری ای😁

خوشبخت باشید عزیزم❤️