2777
2789
عنوان

دنیا مال پولداراس

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 101 پست
خدارو شکر خدا برکت بدهشوهر بدبخت منم دوجا کار می‌کنه رو هم 13تومن میشهپدرش پولداره ولی کمک نمیکنه

ای وای

خدا کمکش کنه خب بهرحال شغل تخصصی فرق میکنه با شغل معمولی

حالا خوبه بعدا ارثش میرسه بهتون بذار جمع کنه برا وارث🤗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه بیوی نازی نوشتین ❤️مرسی عزیزم برامون دعا کنید

حتما عزیزم براتون بهترین هارو دعا میکنم از خداوند❤️🙏🏻

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

پول همه چیز در خودش حل میکنه....اگه بیاد محبت میره ...دروغ میاد...صفا وصمیمیت همینطور...منتها پول اضافی و خارج از عرف هر کسی....یه کسی بچه اش نابغه باشه باید امکانات رشد اونو فراهم کنه ...یا یه کسی مشکل کلیه داره باید هزینه درمان اونو جور کنه و هزینه ها و اولویت های هر شخصی فرق داره....در کرمانشاه زن وشوهر پزشک فوق تخصص هست درآمد ملیاردی دارن ولی به اندازه یه کارمند خرج میکنن...ماشین پدرشونو سوار میشن....خونه پدری قدیمی ....ولی درآمدشونو صرف تربیت بچه هایی میکنن که میخان دکتر متخصص بشه همشون...از شیرخوارگاه دارن تا دانشگاه همه مال خودشون هست ...ایده ال های هرکسی متفاوته...ولی تازه به دوران رسیدها میرن ولخرجی میکنن...اتفاقا زندان ها هم پر این افراد هست

پول همه چیز در خودش حل میکنه....اگه بیاد محبت میره ...دروغ میاد...صفا وصمیمیت همینطور...منتها پول اض ...

اون دکتری که میگید واقعا از  سطحی بودن عبور کرده و کارش ستودنیه 

ولی نمیشه گفت همه ی اونایی که خرج میکنند خلافکار و تازه به دوران رسیده ن

خیلی ها رو میشناسم براشون افت داره لباس معمولی بپوشن و جای معمولی و متوسط زندگی کنند از اول هم ثروتمند بودن

@niniyar_5 میترسم شناسایی شم تورو خدا پستمو پاک کنین🥲❤

کلا ممنوع هم هست این پست

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

اگر جامعه ما از لحاظ فرهنگی رشد میکرد وبه انسانیت و کمال رسیده بود خیلی از این مال های بزرگ و پاساژها ساخته نمیشد...چون همه اینها از ظلم و ستم به دیگران وبی عدالتی حکومت تولید شده اند....ایران هم یکی از کثیف ترین کشورهای سیاسی هست که با توید تورم ساعتی میتونن گدا ها با ریش و منافق بازی سریع به ثروت برسن...در ایران بغیر از تورم و رانت ورشوه  نمیشه ثروتمند شد....

حضرت علی تقریبا در کوفه هرشب غذا میداد به کور و شل و یتیم ها ...کوفه انروز شاید دوهزار نفر بیشتر نبوده ...ولی تمام اموالشو وقف کرده بود ...چاه های علی در مدینه الان هم آبیاری میکنند خودش کنده بود ...باغ فدک الان هم استفاده عموم هست .تمام نشده ...یه شخص هر روز بخاد صدنفر پنجاه نفر غذا بده هرشب ....به پول الان میشه هرروز پنج مایون ...از غیب نمیاورد کار میکرد .زحمت میکشید. ...اینهایی که تکبر ثروتمند بودن دارن ...بویی از کمال نبردن مطمن باش...وگرنه توفامیل هم داریم هزینه درمان خارج از کشور داشت ...نرفت آلمان ..گفت مردم عادی کجا میرن من هم میرم درمان....سه برابر هزینه اش رو واسه فقرا و زنان بی سرپرست کرد...بجای شش ماه که دکترها گفته بودن زنده می مونه...حدود 14سال زنده موند...فقط با دعای خیر مردم