2777
2789

الان دراز کشیدم دارم اشک میریزم به موقعی فک میکنم ک داشتم ازدواج میکردم و کاش میشد برگشت عقب 

همش ۲۰سالم بود مامانم و داداشم خونمو کرده بودن توی شیشه ک تو ترشیدی باید ازدواج کنی و مامانم دائم با دخترای متاهل دیگران مقایسم میکرد من دانشجوی حقوق بودم الانم خیلی وقته درسم تموم شده و میخام آزمون وکالت بدم همسنهای من هنوز خیلیاشون مجردن و ازدواج نکردن اما من بخاطر فرار از خانواده سمی با پسر عموی بابام وارد رابطه شدم باشگاه میرفت ولی شنیده بودم قبلا سابقه اعتیاد داشته خودمو زدم ب خوش بینی و گفتم حتما تا اخرعمرش پاک میمونه و باهاش تا عروسی پیش رفتم خانواده هامون هردوشون خیلی اذیتمون کردن خانوادم بمن هیچ جهازی ندادن خانواده اونم کلا از اول انگار یتیم بود بخدا.اما من یه دختر باخلاق و بشدت خوش قیافه بودم الانم هستم اما دیگ رمق ندارم آرایشی بکنم حتی!!چون شوهرم معتاد شد بیکارشد بدبخت شدم و بابامم معتاد بود و زندگیم عیییین مادرم شده هیچ فررررقی نداره 

شوهرم اخلاقش خوبه همیشه کنارم بوده و تکیه گاهه اما اعتیاد نابودش کرده و الان قول داده ک تمومش کنه و برام زندگی بسازه نمیدونم چقد میتونم بهش اعتماد کنم اما چاره ندارم ولی خداروشکر پافشاری کردم و بچه از اول نیاوردم چون دلم قرص نبوده و نیست....خودمم مشکل روحی زیادی دارم 

شما جا من باشین چکار میکنین😞😞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ازاون خانواده سمی فرارکردم افتادم توباتلاق 

ولی من بچه دارم متاسفانه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خیلی حالم بده اینجام راحت نیستم...

آزمون وکالتتو حتما پیگیری کن که اگه خواستی حدا شی یه خونه ای چیزی بتونی بگیری کار داشته باشی که اینها زمان میبره فعلا تا اینارو جفت و جور کنی بمون که هم به شوهرت فرصت بدی هم خودت

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

بپرس عزیزم

آجی شوهرم پارسال بابت خرید ماشین چک داده ب همکارش اون آقاهم پرداخت نکرده ازپارسال تاالان حسابهای شوهرم مسدوده واون آقا عین خیالش نیست امروز حکم اومده براشوهرم برای هرروز دیرکرد۹میلیون جریمه باید پرداخت کنین دارم دیونه میشم نمیدونم چجوری باید شکایتش کنیم اون ماشین هم قراردادش پیش آقاست ماهیچ مدرکی نداریم ولی شوهرم میگه داخل چک نوشته شده بابت ضمانت

آجی شوهرم پارسال بابت خرید ماشین چک داده ب همکارش اون آقاهم پرداخت نکرده ازپارسال تاالان حسابهای شوه ...

اعتراض بزنید به حکم حتما تو دادگاه شرکت کنید روز دادگاه اگه سناتون فعال باشه اس میاد به قاضی بگین جهت ضمانت بوده