2777
2789
عنوان

دنیا مال پولداراس

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 101 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🥲ت.ج.ا.وز تو ۱۲ سالگیمو حل میکنی؟ روح داغونمو؟ خیانت بابام به مامانمو؟ ت.ج.اوز عمومو؟ اگر حل میکنی ...

احتمالش هم وجود داشت همه ی این اتفاقات میافتاد و بی پول هم بودی

از ته دل دعا میکنم قلبت آروم شه ولی از پولت هم لذت ببر

دقیقا شغل آزادهایی که درآمدشون زیاده هم از ابتدا پشتوانه خوبی داشتن

اصلا و ابدا نمونه بارزش همسرم  و شوهر عمم و عموهام و شوهردخترعمم از همه خرپولتر شوهردخترعمم هست باباش هیچی نداشت این پسر از ۱۶ سالگی کار کرد بعد شریکی با دوستش کارخونه زد نمیگم چه شرکتی چون خیلی معروفه فکرشو بکن دخترعمم کیف میخره از این برندهای معروف شخصی سازی میکنن براش ۴۰۰تومن کم کمشه البته پدرش هم دست کمی از شوهرش نداره تو یک سطحن 

🥲ت.ج.ا.وز تو ۱۲ سالگیمو حل میکنی؟ روح داغونمو؟ خیانت بابام به مامانمو؟ ت.ج.اوز عمومو؟ اگر حل میکنی ...

واییی مور مور شدم چی کشیدی تو دختر 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بد نیستیم خداروشکرولی شوهرم شب و روز زحمت میکشه چون خودش زندگیشو ساخته و پدر پولدار نداشته

خدارو شکر خدا برکت بده

شوهر بدبخت منم دوجا کار می‌کنه رو هم 13تومن میشه

پدرش پولداره ولی کمک نمیکنه

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

یعنی تمام اجناس برند و پاساژهای لاکچری و مراکز خرید آنچنان برای قشر ضعیف جامعست؟😐😐😐😐😐😐🤔اصلا ا ...

باور کن خیلی از این بندگان خدا از دم مغازه های اینطوری رد هم نمیشن😔