2777
2789
عنوان

دنیا مال پولداراس

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 101 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیدن که میگم

یعنی تمام اجناس برند و پاساژهای لاکچری و مراکز خرید آنچنان برای قشر ضعیف جامعست؟😐😐😐😐😐😐🤔

اصلا این حرفها با عقل جور در نمیاد

من آدم پولدار دورم زیاده حتی جوراب بچه هاشون برنده و فقط از مراکز خرید لاکچری یا خارج از کشور خرید میکنن

بهت قول میدم همه اونا قشر متوسط جامعه هستن و حتی وام گرفتن اومدم واسه خرید اونجور چیزا پولدار واقعی ...

خوب همون سیتی سنتر میشه سرکوچه اونا دیگ🤣

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔

ما اومدیم که گاهی پولدارا یه نگاهی به ما بکنن و خدا رو شکر کنن که جای ما نیستن شاید

ولی به نظر من حس خوشبختی یه احساس درونیه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

ما میریم پالادیوم

با اعتماد به نفس مبل های ۲۰۰ میلیونی رو قیمت میکنیم و بعد انگار که از کلاس ما پایین تر بودن از مغازه خارج میشیم😂😂

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خوب همون سیتی سنتر میشه سرکوچه اونا دیگ🤣

قشنگ بود افرین😅

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
ما همینجور خرید میکنیمیهو ۸۰ میکشیم میایم بیرونولی حسرت دارم ترجیح میدادم بچه کار بودم بدبخت بودم گ ...

خیلی خوشحال شدم که منو جزو رفیقات تگ کردی 

از امام علی ع میخوام نورو به قلبت بتابونه :)

تو خوبی همه بد 😐

باور کن پول شعورش رو میبره بالا دیدم که میگم

😂والا یکیش شوهر من 

فقط یاد گرفته قیافه درست کن و خرج کن 

مثلا 180 داد واسه سینه هام با شعور خودش نداد 

گقت زشته جلو زن رفیقام تو هم برو بزار گه جلوشون فلان طور بگردی کلا آدم بی شعوریه

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
خیلی خوشحال شدم که منو جزو رفیقات تگ کردی از امام علی ع میخوام نورو به قلبت بتابونه :)

مرسی گلم

خیلی ازت وایب خوبی میگیرم💞💞💞❤💞❤💞❤💞💞❤💞❤💞❤💞💞❤💞💞❤💞❤💞❤💞💞❤💞❤💞💞❤💞❤💞❤💞💞❤