2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واا چرا انقد بی فرهنگین فقط از تجربیات هم استفاده میکنیم اینجوری دور هم انتظارمونم اسونتر میشه وقتی ...

من گروه بودم ی عده هنوز باردار نشدن

ی عده مون حامله شدیم

اونا ک حامله شدن بچه وحاملگیشونو میکنن تو چشم بقیه تو گروه

اقایون درخواست دوستی ندن  
من گروه بودم ی عده هنوز باردار نشدنی عده مون حامله شدیماونا ک حامله شدن بچه وحاملگیشونو میکنن تو چشم ...

نه بنظرم اینکه قانون بزارن کسب باردار شد لف بده یا حذفشون کنن بهتره من خودم مدیر گروهم ولی باردار بشم ذبگه چت نمیکنم 

واا چرا انقد بی فرهنگین فقط از تجربیات هم استفاده میکنیم اینجوری دور هم انتظارمونم اسونتر میشه وقتی ...

خوشبحالتون ک با فرهنگین همدیگه رو در جریان رخت خواب میزارین

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

نه بنظرم اینکه قانون بزارن کسب باردار شد لف بده یا حذفشون کنن بهتره من خودم مدیر گروهم ولی باردار بش ...

روم نمیشه لفت بدم بچها به هم عادت کردن

البته جو گروه ما خاله زنکیه وچشم وهم چشمی

اقایون درخواست دوستی ندن