2777
2789
عنوان

فلفل بره تو

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 86 پست
اگه دوش اب سرد نمیگیری حداقل اب سرد بپاش به صورتتبازم تاکید میکنم که دمای اتاق تقریبا خنک باشه یچیزی ...

وای دمت گرم آخرین راهتو رفتم دوتا چک میزدم تو گوشم محکم خودمو نیشگون میگرفتم اینا اثرشون بلند مدت بود خداروشکر😂😂😂😂راهکاارات رو باید لیست کرد 😁

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوهههههه فلفل سیاه بود؟

نه فلفل سبز هست که ریز ولی تند اونو با چاقا اسلایس کردم نمیدونی فقط پشت دستمو زدم به چشمم چشمت روز بدنبینه تاچندساعت میپریدم بالا پایین قطره ریختم چندبارتا خوب شدم

وای دمت گرم آخرین راهتو رفتم دوتا چک میزدم تو گوشم محکم خودمو نیشگون میگرفتم اینا اثرشون بلند مدت بو ...

خیلی خوشحالم که اومدم تاپیکت. تبریک میگم خداروشکر تو جامعه ام اینجور دخترای درس خونی هست . موفق باشید خواهر عزیزم . 

زنگ گوشیت بیدارشون میکنه خونتو میریزن

انقد بلنده بخدا حالا زنگ گوشیم وقتی قطع میشه ک ی مسئله ریاضی جمع و تفریق حل کنم تا قطع بشه😂😂😂

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
اگه شیشه بزنی میتونی کلا نخوابی فقط

باورت میشه اونروز میگفتم ب دوستم ک برم بزنم آخرین راهمه😂🤩

خیلیم سخت نگیر. بدنت به استراحت نیاز داره

مجبورم خیلی کم کاری کردم 

نه فلفل سبز هست که ریز ولی تند اونو با چاقا اسلایس کردم نمیدونی فقط پشت دستمو زدم به چشمم چشمت روز ب ...

اوههههه شانس آوردی من سرچ کردم گفتن شیر و ماست خوبه تو این مواقع بزنی ب چشم.(از قبل برا احتیاط راهکارشم سرچ کردم😂

اوههههه شانس آوردی من سرچ کردم گفتن شیر و ماست خوبه تو این مواقع بزنی ب چشم.(از قبل برا احتیاط راهکا ...

بیا دیگه کارمون به مواد رسید

پایین