2777
2789

از من که دیگه گذشت ولی نیت کردم قبل از کنکور پسرم حتما برای یه دانشگاه خارجی ثبت نامش کنم ..دیگه اینجا کنکور نده ..از الان دارم براش برنامه ریزی میکنم ..اگه خدا بخواد تا 5 سال دیگه میفرستمش 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از من که دیگه گذشت ولی نیت کردم قبل از کنکور پسرم حتما برای یه دانشگاه خارجی ثبت نامش کنم ..دیگه این ...

چرا میخواین بفرستینش؟ من دوس دارم برم ولی اگه برم رشته های فنی بخونم ممکنه تو ایران کار گیرم نیاد اگ محبور بشم ایران بمونم به رشته های پزشکی و دندانم علاقه دارم

من و همسرم قصد مهاجرت داریم یکی دو تا کشورم تا الان بررسی کردیم ببینیم کدومش بهتره رزومه‌مونو تقریباً میشه گفت تکمیل کردیم نقدینگی مونو اوکی بکنیم بتونیم تمکن مالی رو بگیریم تمومه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بنده مهندسی پزشکیم ارشد کانادا دارم اقدام میکنم یا استرالیا مقصد دوممه خیلیم خوشحالم مهاجرتم صد در ص ...

چی باعث شد بخوای مهاجرت کنی؟ از نظر مالی اوکی هستی؟ یا کار میکنی؟ 

چرا میخواین بفرستینش؟ من دوس دارم برم ولی اگه برم رشته های فنی بخونم ممکنه تو ایران کار گیرم نیاد اگ ...

ما که خیری از جوونی ندیدیم حداقل پسرم رو بفرستم شاید از دنیا چیزی فهمید ..تو ایران باید مرتاض هندی باشی فقط :))))))))))))))

رشته های فنی اتفاقا کشورهای دیگه طرفدار خیلی داره و سریع مشغول به کار میشی ..تو ایران هم کار گیرت میاد نگران نباش ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........