2777
2789
عنوان

فلفل بره تو

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 86 پست
نه بابا من ک کلا نمیخام بریزم تخم چشم مثلا یکم نزدیکش کنم. آره برا درس میخاستم☹☹

نه نکن من ی بار سالاد درست میکنم فلفل تند هست از اون سیزا ریختم تو سالاد بعد دستمو زدم به چشم وای داشتم کورمیشدم انقدر میسوخت باورت نمیشه حتی پشت لبمم میسوخت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آب خنک بزن به صورتتیکم تو فضای باز نفس عمیق بکشچایی یا قهوه بخور

ی اسپری آب جلوه هی میپاشونم بهد دو دیقه اثرش میره☹

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
اره راستیی دوش آب سرد ولی حوصله ش رو نداشتم 😂😂قهوه خوردم رو من اثر نمیکرد

اره کافئین رو منم اثر نمیکنه بدتر مثل خرس میخوابم😐😂🥲

دیگه نمیدونم واقعا

یخورده اهنگ گوش بده شاید خوابت بپره

البته ترجیحا چصناله نباشه چون اونموقع گریه میکنی چشات خسته میشه بعد خوابت میاد باز ( فقط عمق افکار منو باش)

نه نکن من ی بار سالاد درست میکنم فلفل تند هست از اون سیزا ریختم تو سالاد بعد دستمو زدم به چشم وای دا ...

اوهههههه فلفل سیاه بود؟

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
جدی؟؟؟😂

نه چشمات کور میشه

خوابت گرفت گوشیتو بزار هر نیم ساعت رو زنگ باصدایه زیاد از جا بپر

بقیه ام ممکنه بیان بزننت بیدارت کنن

پایین                                                                  

اره کافئین رو منم اثر نمیکنه بدتر مثل خرس میخوابم😐😂🥲دیگه نمیدونم واقعایخورده اهنگ گوش بده شاید خو ...

😂😂وااای دقیقااااا آهنگ غمگین بود یاد بدبختیا افتادم بدترشد 

بابا اینارو امتحان کردم جتی رقص با آهنگ شد بازم ۱۰ ۱۵ دیقهر اثر دااشت تموم شد😂😂😂 زود اثرشوت میرن

ساعت چهار شد بگیر بخواب بابا خودم الان میگیرم میخوابم

تآزه میخام سرو کنم روزمو😂

نه چشمات کور میشهخوابت گرفت گوشیتو بزار هر نیم ساعت رو زنگ باصدایه زیاد از جا بپربقیه ام ممکنه بیان ...

منصرف شدم بخوابم بهتره😂

ن بقیه کار ندارن اصلا 

😂😂وااای دقیقااااا آهنگ غمگین بود یاد بدبختیا افتادم بدترشد بابا اینارو امتحان کردم جتی رقص با آهنگ ...

اگه دوش اب سرد نمیگیری حداقل اب سرد بپاش به صورتت

بازم تاکید میکنم که دمای اتاق تقریبا خنک باشه یچیزی ام بخور

اگر بازم دیدی فایده نداشت خودزنی کن خوابت بپره ، اخرین راهمه.

خب خواهر بخواب چرا اینقدر خودتو زجر میدیاگه برای فرداست یهو خواب نمونی

نه برا همین الانه تا فردا .

ای کاش میشد کم خابید کاش میشد دوساعت بخوابم در روز