الان تو اون تاپیک داشتن میپرسیدن روزی چند ساعت برقتون میره بعد یکی اومده بود میگفت دو ساعت یکی اومده بود میگفت ۳ ساعت یعنی فکر کن به جایی مردم بدبختو رسوندن که مردم فکر میکنن اگر روزی دو ساعت یه ساعت برقشون قطع بشه حق دارند که برقو قطع بکنن اینام نباید هیچ اعتراضی بکنن فکر کن به جایی مردممونو رسوندن که اگر بریم بگیم چرا برقمونو قطع کردی میگیرن گردنمونو خورد میکنن اگه بریم بگیم خونمون پکیج داریم از سرما میمیریم میگن اهمیتی نداره روزی دو ساعت باید برق قطع بشه که ما مازوت نسوزونیم یعنی به خاطر اینکه کم کاری خودشونو توجیه بکنن به مردم سختی میدن بعد یه عده میان میگن مهاجرت نکن
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
واای دقیقا مردم دیگه با هر بدبختی خودشونو سازگار میکنن و یجوری ریلکس راجع ب فیل تر شکن و نبود برق و ...
ی مرد خاله زنکی توی سایت هستش که میاد میگه نمیدونم وطن خاک نیست وطن مادر شرافت داشته باشید نمیشه نمیدونم تا وقتی که تو رشد نمو هستید از مملکت استفاده کنید وقتی که به ثمر رسیدید از مملکت برید و فلان و اینا یه مشت شعار چرت و پرت میگه حرف مفت میزنه یعنی دلم میخواد اون لحظه فقط کنارم باشی گردنشو خورد کنم دیگه نتونه حرف مفت بزنه بعد جالبه میای بهش از وضعیت مملکت و اینا میگی میگه بمونید بسازید احمق بیشعور چی رو بمونیم بسازیم مگه تا الان چیزی درست شده که ما بعد از این بتونیم درستش کنیم
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁