2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 92460 بازدید | 1074 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه خوب بود اما نه دیگه الان چون قیمتش خیلی رفته بالا فروشش سخت شده ، دلار یا تتر بخر طلا هم خیلی حباب داره تنها چیزی می صرفه دلار و تتر است چون الان دولت تمام کالاها را با مردم داره با دلار ۹۰ تومانی حساب می کنه یعنی چی یعنی اینکه عید امسال قیمتش ۹۰ است.

وااای  بانک بزآری تا سال دیگه فک میکنی باهاش چی میتونی بخری؟چقدر سود میدن؟

بنظرم باهاش ی چیز بخر ی زمینی خونه ای طلای آب شده ای مغازه ای.. بازم هر چی خودت صلاح میدونی

اسی جان با این تایپیکت کلی ثواب جمع کردی.. یه پیام گذاشتی و رفتی ، به جاش کلی کارشناس رو مشغول ارزیابی کردی که تو این شبهای بلند و سرد کمتر حوصله شون سر بره.. قبول باشه 🤣🤣🤣😘

فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

خوب خونه یا ملک کلی رو قیمتش میره.حتما خونه بخر

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
بزارم تو بانک لاعقل کسی نمیاد بدزده یا خودم‌بخورم یا ضرر‌ببینم

هیییییچوقت پولتو توی بانک نذار 

شاید الان بتونی باهاش یه خونه بخری یا دوتا تکه زمین 

ولی تو این مملکت ما با این حجم از تورم بهت قول میدم سه سال دیگه بااین پول ۱۰متر زمین هم نتونی بخری 

اگه از من میپرسی برو دلار بخر قایم کن 

یا طلای آب شده بخر بذار صندوق امانات بانک 

سه سال دیگه دوبرابر شده برات

بانک اشتباه محضه فقط پولت بی ارزش میشه تو کشور ما شب میخوابی صبح پا میشی خونه و ماشین و زمین و طلا یهو سه چهار برابر شده اونوقت پولت تو بانک باشه فقط بی ارزشش کردی که چی بشه اگه خونه بخری کرایه بدی شاید ماهانه پول کمی دستت بگیره ولس اصل پولت به قیمت روز سرجاشه 

فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

خوب  عوضش خونه. ۳ میلیاردی الان سال دیگه. میشه. ۵ میلیارد هر ماهم. که. ۸ تومن اورده داشته برات 

ارزش زمانی پول در طی چند سال میاد پایین ولی. ارزش ملک میرهدبالا 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "