2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 91621 بازدید | 1062 پست
پس اینجور بهتره الان تو گفتی مطمن شدم ۶۰ سود میدن بعدشم اجاره میشه ماهی ۸ ملیون فوقش

خونه ای که تو الان میگیری 3ملیارد دوسال دیگه مطمعا باش شده 6ملیارد ولی اگه بانک بزاری دوسال دیگه باز همون 3ملیازده اگه بانکم گذاشتی با سودش حتما یه کاری کن کخ ارزش پولت حفظ شه

کجای حرفم بی ادبانه بود فحش دادم وقتی داری راهنمایی غلط می کنی محترمانه چی بت بگمدوست عزیز وقتی ا ...

من به شما راهنمایی کردم؟؟؟

غلط راهنمایی نکردم

اندازه موهای سر شما سکه خریدم فروختم

دور و بریام همه تو بازار طلا فروشای تهرانن 

فکر نکن از دهات شما اومدم

روزی هزهران سکه خرید و فروش میشه 

باید خبره ی این کار باشه 

دارم راهنماییش می کنم که ریسک هم داره

شما حرص نخور

شما هم برو طلا فروشی روستاتون اگه تونستی سکه بخر ببین رسید بهت میدن یا نه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضرب سکه تقلبی کاری نداره برا اونایی که اینکارن اگه به همین راحتی بود الان بازار پر بود از سکه تقلبی ...

الانم زیاد هست

گیر شما نیفتاده

حالا یه بار گیرت بیفته حالت جا میاد  بلندگوتو میزاری زمین

خواهشا منو ریپلای نکن

نمی خوام بهت بی احترامی کنم

مشخصه سنت کمه  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بانک رفاه اوراق میده ۲۵ درصد هر ۲۷ ماه هم سود می ریزه ولی به سه ماه قابل برداشت نیست

خوبه ولی حیف من ماهانه پول لازمم

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
خونه ای که تو الان میگیری 3ملیارد دوسال دیگه مطمعا باش شده 6ملیارد ولی اگه بانک بزاری دوسال دیگه باز ...

اگر ۱۰ تا داشته باشی بزاری بانک هر ماه ۲۵۰ بگیری با اون ۲۵۰ سکه و زمین این چیزا بگیری باز هم به نظرتون ضرره

میدونی در طول روز چقد سکه خرید و فروش میشه ؟؟ میخوایی بگی هیشکی هیچی حالیش نیست فقط تو اینو فهمیدیسک ...

پیشنهاد میکنم دیگه از اون مغازه خرید نکنی 

چون ما هم رسید میدیم هم تضمین میکنیم که اون سکه رو هر کسی که خبره اون کار باشه باز کنه هیچ ناخالصی نداره 

ایشالله ماشالله هم به کسی نمیگیم

اگر متفرقه هم باشه همون سکه رو خودمون ازتون میخریم 

البته که سکه متفرقه خرید ندارم

خسته از هیچ و پوچ‌ دنیا و                  منتظر مرگ.....