2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 87574 بازدید | 1036 پست
سود پول بانکی بیشتره خاله م یکسال و شش ماه پیش سه تومن داد خونهخونه وسط شهر و یازده سال ساخت همونو ...

تو دراز مدت قطعا خونه بهتره تا سود بانکی.طلاهم خوبه.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

نه اصلا بانک نزار ارزش پولت کم میشه یه خونه مسکن مهری چیزی حتی ۴۰متری بخر در حد پولت بده اجاره با اجارش یا طلا بخر پس انداز یا خرج کن

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس اینجور بهتره الان تو گفتی مطمن شدم ۶۰ سود میدن بعدشم اجاره میشه ماهی ۸ ملیون فوقش

پپول تو بانک فایده نداره باید به طلا یاملک تبدیل بشه درسته پول اجاره نسبت به سود بانک کمه ولی در دراز مدت ارزش پولت کم وخونه بالا میره 

من خودم کارمند بانکم و مطمئن باش سپرده گذاری حتی با سود 30 درصد هم حماقته،

حسابام هیچ پولی نداره فقط در حد خرج ماهم 4،5 تومن

بقیه ش تا یه ذره هم پول دستم بیاد طلا میگیرم

پول زیاد داشته باشم مثل شما حتما خونه میگیرم

نصف طلا کن نصفش بزاربانک اینجوری هم ماهانه یه چیزی گیرت میاد هم تاحدودی ارزش نصف پولت حفظ اگه طلا خیلی رفت بالا ضرر نمیکنی

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

پفک میخریدم من😂😊

ماشین بگیر 

طلا هم بگیر 

هرچقد موند بزار بانک 

فامیل ما اینجوری کرد البته اون ۹۰۰ میلیون موند واسش داد خیریه گفتم میدادی من حداقل😂

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.         دوست دارم خدای کوچک من

من اگ جات بودم

خونه میخریدم میدادم اجاره

یا زمین میخریدم 

یا مغازه ای بوتیک چیزی باز میکردم

یا ی مغازه کوچیک طلا فروشی آرزومه ی روز طلافروشی باز کنم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن