2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 35322 بازدید | 498 پست
یه میلیارد چقدر میشه؟یکسالس این؟قابل برداشت؟

ببین یه حساب لوتوس تو بانک پارسیان باز کنی می‌تونی همه ی کاراتو انجام بدی

1 میلیارد حدود 21 الی 22 سود میده

هر وقت دلت خواست کم و زیاد می کنی

من چندین ساله این حساب رو دارم و راضی هستم

بانک رفتنم نمی‌خواد با گوشی همه ی کارا رو انجام میدی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اون کارخانه ای که میگی شاید بالای ۵۰ میلیارد سرمایش باشه اما از بقیه میگیره تزریق میکنه خودش سود میکنه به تو هم سود میده 

البته من خودم به شخصه مخالف این کارم 

بچه داری؟

من اگه جای شما بودم حتما ۲/۵۰۰ خونه میخریدم ۵۰۰ هم بانک میزاشتم

با این‌ تورم شاید تو کوتاه مدت برداشت شما کم باشه اما به این فکر کن خونه میخری ۲/۵۰۰ در بدترین حالت سال بعد سرمایه شده ۳/۵۰۰ یعنی تو یه سال در اصل ۱ میلیارد سود کردی بانک انقدر بهت میده؟!؟!!

در طولانی مدت که …..

اقتصاد دنیا در آستانه ورشکستگیه وتا ۵ سال اینده روی ارامش رو نمیبینه 

بانک درسته الان سود بیشتری میده اما چند سال دیگه ارزش پولت به شدت افت می کنه

اگه بتونی ملک تجاری یا صنعتی بخری در دراز مدت فایده بهت میرسونه این پنج سال که بگذره دوباره اقتصاد رونق میگیره

‌ببین مغازه اجاره فوقش میشن ماهی ۸ سود میشه ۶۰ بنظر اینجور خیلی بهتره دروغی نیس

درسته ، ولی شما جلو پاتو میبینی الان فقط

رشد مغازه در دراز مدت خیلی بیشتره

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
ببین یه حساب لوتوس تو بانک پارسیان باز کنی می‌تونی همه ی کاراتو انجام بدی1 میلیارد حدود 21 الی 22 سو ...

بین بانکا این بانک بیشترین سود رو میده؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
چرا هیچکی نپرسید از کجا ۳ میلیارد بهت رسیده ؟ها

گفت

ارث

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

خبرایه این تاپیک استرس میده بهم

پس اینجور بهتره الان تو گفتی مطمن شدم ۶۰ سود میدن بعدشم اجاره میشه ماهی ۸ ملیون فوقش

آره من اینکارو کردم فعلا که پشیمونم ماهی ۸ تومن به زورو منت از مستاجر میگیرم اصلا به دردم نمسخوره خیلی کمه همون سود بانکی بهتره ولی آخرشو نمیدونم چکار کنی با اینهمه تورم 

فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

ولی عوضش پولت نمیخابه و یه سرمایه ای مثل خونه داری و ب مرور زمان ارزشش میره بالا ولی پول تو بانک روز ب روز بی ارزش میشه یا خونه و زمین بخرید و یا طلا