2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 46982 بازدید | 679 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه ارز جدید اومده به نام ریپلدر موردش تحقیق کنمثل اینکه خیلی معتبرهمن اگه بودم احتمالا همشو ریپل میخ ...

ریپل جدید نیس از ۲۰۱۹ اومده 

تو یک ماه اخیر تقریبا ۴۰۰ درصد سود داده سقفای قبلی رو زده معلوم نیس بره بالا یا پایین ریسکه دیگه

بخوام خیلی صادقانه بگم با وضعیت تورم رو به رشدی که ما داریم سه ملیاردتو بزاری بانک سال بعد همیم موقع ارزش پولیت میشه دو ملیارد انگار و سال بعدش میشه یکونیم ملیارد و یک ملیارد و کمتر چون وضعیت داره رو به سمتی میره که پول بی ارز میشه خودت حساب کن صد هزار سه سال پیش چی میکرد الان چی میکنه ارزشش بشدت پایین اومده اگر مثلا سه سال پیش باهاش میشدن سه تا وسیله بخری امسال همون وسیله هارو دوتاشو میتونی بخری پس اگر قصد داری پولتو بزاری بانم همین چند وقته پولدار حساب میشی و برای آینده پولدار نخواهی بود اگر از پولش به خرجی نیاز نداری صد درصد بده طلا و میتونی بزاری بانک باهاش وام بگیری ولی اگر میخوای ازش خرجی گیرت بیاد بده خونه بدش اجاره و پول اجارشو استفاده کن چون خونه ای که الان میخری 3 ملیارد سه سال دیگه 6 ملیارد ارزششه اینجوری پولت ارزش پیدا کرده بدی طلاهم همینطور توی این دوره زمونه پول باید وسیله بشه خودش سود میکنه اگر آقایی دو ملیاردش بده خونه یه ملیاردش معامله ماشین بکن اگر البته سواد و استعدادشو داری یا با دونیم ملیارد خونه بخر و به پونصد ملیونش مغازه بزن بسته به نیاز شهرتون در کل هرماری کردی ورود به بیت کویین و ارز اینا نکن ریسکش افتضاححح 

بانک؟؟؟ نننننن خنگی😭تو ایران نیستی نمیدنی ارزش پولمون هرروز💩میره توش!!

طلانخررر ماشین هم نخرررر

ملک بخر 

ی واحد اپارتمان۳ ملیاردی بخر عالیه  میدیش دست مستاجر و طی میکنی خرابش کنه از رهنش کم میکنی

این پول تو شهرما ی واحدخشک و خوشگل میکنه سنددار حدود۱۰۰ متر با بهترین تجهیزات ولی منطقه وسط

بخوام خیلی صادقانه بگم با وضعیت تورم رو به رشدی که ما داریم سه ملیاردتو بزاری بانک سال بعد همیم موقع ...

اون وسطا گفتم طلا بخر طلا رو یزار بانک باهاش وام بگیر نه اینکه بیای خود پولتپ بزاری بانک که بازم میگم بی ارزش. میشه

اسی همین ک گفتم انجام بده اپارتمان خشک بخر بخدا طلا بخری ی درصد فک کنی خدایی نکرده بدزدنش ازت!!! 

یا فک کن قیمتش بیاد پایین!!! ولی ملک نه ی چیز دیگس تازه اللن بهارین موقع خریدشه چون بازار  مسکن فعلا استپ کرده اونایی ک واسه خرید میخان الان بهترین موقعس

اگ بزاری بانک خوب بهت یه ۶۰ میلیونی سود میده الکی خرجشون میکنی بابا به خودت میای میبینی پولت بی ارزش شده 

ولی اگ خونه بخری سال دیگه ۲ برابرمیشه 

من میگم خونه بخر 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
خب کانالای تحلیل اقتصادی سیاسی تو تلگرام زیاده جنگ میشه اما تو ایران جنگی صورت نمیگیره مهم اینه که ت ...

ایران که تو جنگ همه جا دخالت میکنه

ولی اگه اینطوره چشم انداز امیدوار کننده ایه

کدوم شهری؟ اگه شهر بزرگی که تقریبا میتونم بگم خونه نمیتونی بخری باهاش من باشم میذارم بانک رو ۳ میلیا ...

آقا کدوم بانکه که اینقد سود میده؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
‌ببین مغازه اجاره فوقش میشن ماهی ۸ سود میشه ۶۰ بنظر اینجور خیلی بهتره دروغی نیس

ی خونه تو حاشیه بخر.ما بقیشو بذار بلنک سودش بیاد خرج کن.درسته میگی ماهی ۶۰ بهت سود میدن با این تورم بخوای سال بعد ۳ میلیاردت رو از بانک برداری شاید اندازه ۱ میلیارد هم ارزش نداشته باشه .ولی ملک و ماشین و طلا .مخصوصا ملک،ارزش افزوده روش میاد یعنی ممکنه ۳ میلیارد تو یکسال بشه ۴ میلیارد.هم ارزش پولت حفظ شده هم خونه داری.

بده طلا بعد یه سال بفروش

یه سال برو دنبال مدرک و مجوز برای باشگاه زدن

یه باشگاه توپ بزن برادری کسیو هم جور کن برای تایم آقایون 

اونوقت کلی درآمد داری ارزش پولتم با ملکی ک میخری حفظ میشه

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

اسی همین ک گفتم انجام بده اپارتمان خشک بخر بخدا طلا بخری ی درصد فک کنی خدایی نکرده بدزدنش ازت!!! یا ...

طلا هیچچچچ وقت پایین نمیاد و در بلند مدت سوده 

شاید 300/۴۰۰تومن بیاد پایین یا بره بالا در کوتاه مدت ولی در بلند مدت روبه رشدع میره برای گرمی هفت تومن در سال آینده