2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 9976 بازدید | 269 پست
یه بچه۴ ساله داره عزیزم که جونش بهش بسته ست اون چی ؟

شوهره در هوا خوری به سر میبره معلومه که خیلی وقته به این موضوع فکر کرده خانمه هم میتونه با گرفتن نفقه و مهریه یه زندگی پوشالی و مسخره رو ادامه نده. 

من به خاطر بچم بشینم شوهرم بره هررررر غلطی دوست داشت بکنه چون از نظر مالی ضعیفم. 

بسته به غیرت خانم داره و خانوادش که بتونن ساپرت مالی کنن و یه زالو صفت رو شرش رو کم کنن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه دقت کنی گفتم خودم یه دوره بیماری سخت پشت سر گذاشتمودیدم همسرم چه زجری کشید و آب شدخدا برای هیچ ک ...

با کامنتات فقط حرررص خوردم کاش وقتی مریض بودی شوهرت میگفت میخام به زن دیگه بگیرم تا الان بتونی دوست اسی رو درک کنی😐

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
باز چه خوبه که اکثرا مداوا میشن درسته پروسه داره ولی احتمال بالا خوب میشن حالا قطع عضو هم بهش می تون ...

اره از عضله های پشت میارن پیوند میزنن پروتز میکنن درست میشه 

خب همسرت دوست داشتی تو اون دوران بگه من میرم رن بگیرم؟؟؟؟

بازم دقت نکردی

من گفتم هر کسی ظرفیتی داره

جواب سوالتو می‌دونی پس پرسیدنش خطاست

مادرشوهر منم راه افتاده بود برا شوهرم زن بگیره

غررر میزد سرم

اره خب پس کاردرست اینه به کسی که درگیر سرطانه و از همه بیشتر درعذابه بگیم برو از زندگیم بیرونواقعا ا ...

باید حمایت بشه بیمار سرطانی روحیه بهش داده بشه تا راحت تر بجنگه با بیماریش نه بهش بفهمونی که تو دیگه مردنی هستی و من حق دارم برم با یکی دیگه کاری که این گاو با دوست من کرده

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بازم دقت نکردیمن گفتم هر کسی ظرفیتی دارهجواب سوالتو می‌دونی پس پرسیدنش خطاستمادرشوهر منم راه افتاده ...

متاسفم واسه مادر شوهرت به عنوان یه زن هم جنس خودت 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

سینه شو برداشتن خوبه فقط باید درمانش کامل بشه ولی از وقتی سینشو برداشتن بهانه جویی میکنه مردک

اونم درمان داره فکر کنم 

همه چی از اون یه تیکه گوشت آویزونشون ننشات میگیره 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
اره خب پس کاردرست اینه به کسی که درگیر سرطانه و از همه بیشتر درعذابه بگیم برو از زندگیم بیرونواقعا ا ...

دوست مون گفت میام نی نی سایت قلبم درد میگیره

واقعا با این مدل حرف زدن کاربرا قلب درد هم داره

اصلا متوجه منظور من شدی؟ 

اره از عضله های پشت میارن پیوند میزنن پروتز میکنن درست میشه

واقعا؟؟ من فکر کردم سیلیکون پروتز میکنن

بازم دقت نکردیمن گفتم هر کسی ظرفیتی دارهجواب سوالتو می‌دونی پس پرسیدنش خطاستمادرشوهر منم راه افتاده ...

ظرفیت نداره طلاق بده نه اینکه بهش بگه دارن زن میگیرم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..