2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 9966 بازدید | 269 پست
خب اگه شوهرش زن گرفته باشه دوستت حق طلاق داره دیگه پدر مادر دوستت چیزی نمیگن؟

فعلا که بنده خداها تو شوک هستن و خیلی ناراحتن ولی باباش سختگیره و رو دخترش حساسه احتمالا حساب پسره رو میرسه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

شوهرعمه‌م مثل پروانه دور عمه‌م گشت تا سرطان سینه‌ش کامل درمان شد. عشق معجزه میکنه. تازه سی سال از زن ...

دمش گرم‌

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگم سینه رو کامل در میارن یعنی؟ وحشتناکه؟

بله محتویات داخلشو کامل خالی میکنن خیلی غم انگیزه خدا واسه  هیچ زنی پیش نیاره ...ولی امروزه با پروتز و جراحی جایگزین میکنن سینه رو 

یه آشنایی داشتم 40 سالگی با دوتا بچه بر اثر سرطان فوت کرد شوهرش هنوز ازدواج نکرده و بالا سر بچه هاشه

مرد با وفاییه 

الان این دوستت نیاز به آرامش و از همه مهمتر امید وانگیزه داره این شوهر نامرد که از ریشه زده بی نوا ر ...

خودشم پر رو برگشته گفته بی استرس بمون خونه بابات درمانتو ادامه بده یکی نیست بگه بیشرف تو اگه استرس حالیت بود  که زن نمیگرفتی سر این بدبخت 

چند ماه پیش قبل ازدواجم ی وکیل رده بالا ب زور و اصرار میگفت اجازه خواستگاری بده ،زنش بیچاره بیمار بو ...

خدا لعنتش کنه میشستیش قشنگ  بیشرفو 

پاییزی جان، من دوست داشتم تاپیک قبلیت یه چیزی بهت بگم، ولی قفل کرده بودی.ببین، حواست باشه اون نامزد ...

متوجه ام عزیزم 💚

پسرخاله من سرطان گرفت،زنش بلافاصله طلاق گرفت،چون گفت حوصله ندارم،مریض داری کنم.وتو بشینی توو خونه وم ...

خاک بر سر ش چه زن بی عاطفه ای !!!!

بچه ها سرطان سینه مگه درمان نمیشه؟

بله درمان میشه اکثرا ولی خب روند درمانش طولانی و سخته 

حالا اگر مرده مریض میشد خانومه تا جون داشت واسش میذاشت کوچکترین اعتراضی هم میگرد از زنه بدتر وجود ند ...

اون زنهای قدیم بود الان زنهاهم میرم دنبال عشق  وحالشونم همسایه ام شوهرش تصادف کرد ولش کرد صبرنکرد خوب بشه رفت طلاق گرفت 

اون زنهای قدیم بود الان زنهاهم میرم دنبال عشق وحالشونم همسایه ام شوهرش تصادف کرد ولش کرد صبرنکرد خو ...

خب اون استثنا بوده اکثر خانوما میمونن ...به پای بیماری شوهراشون 

مردی که از زنش تو بیماری طولانی مدت و صعب العلاج، پرستاری کنه، واقعا کمه.ولی بر عکس، خانمها شوهرشونو ...

این بی انصافیه بره زن دوم بگیره. حداقلش میتونه این کارو کنه حق و حقوق زنش رو بده طلاقش بده. بعد بره هر غلطی که میخاد بکنه. این کارو که میتونه بکنه هر چند این کار هم خیلی غیراخلاقیه باز بهتر از هوو آوردنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

چقدر دلم برای دوستت سوخت

این الان بیشتر از شیمی درمانی نیاز به روحیه داره

زمین گرده

خدا تو کاسه شوهرش میذاره

بعدشم مطمئن باش خیانت کرده 

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

این بی انصافیه بره زن دوم بگیره. حداقلش میتونه این کارو کنه حق و حقوق زنش رو بده طلاقش بده. بعد بره ...

در هر دو صورت نامردیه زنتو رها کنی تو اون شرایط منطق احمقانه این مردلابد این بوده که اگه طلاقش بدم میگن نامرد بود ولش کرد بزار حداقل هزینه درمانشو بدم تا ...

چقدر دلم برای دوستت سوختاین الان بیشتر از شیمی درمانی نیاز به روحیه دارهزمین گردهخدا تو کاسه شوهرش م ...

بله خودشم یه بو هایی برده بود از قبل میگفت از وقتی قطع عضو شدم (یک سال پیش )باهام هم خوابی نداره 😔😔