2777
2789

بعد از ظهر رفتم ملاقات دوستم( یه ساله سرطان سینه  داره و شیمی در مانی میشه این بار عفونت مثانه شد چن روز بستری شد) العان خو نه مامانشه   خیلی ناراحت بود گفت این سری شوهرم دیگه نیومده باهام شیمی درمانی با بابا مامانم رفتم ( میره تهران واسه درمان )میگفت  شوهرم دیگه کم اورده و خسته شده گفته پول درمانتو میدم ولی خودم نمیتونم کار و زندگیمو ول کنم بیفتم دنبال تو ...میگفت تو راه زنگ زده برید خونه بابات  چند روز بمون بچه نبینت تو رختخواب .میگفت سه روزه اومدم نه خودش اومده نه بچه رو اورده ببینم باباش دیشب بهش زنگ زده بد و بیراه که تو نمیگی زن دارم ؟و...دعواشون شده امروز دوستم وسایلشو جمع کرده بره خونه خودش زنگ زده به شوهرش بیاد دنبالش  بهش گفته هزینه درمانت هرچی باشه میدم بمون اونجا بی استرس پیگیر درمانت و...پسرمونم میارم پیشت منم گناه دارم و حق زندگی دارم و....تهش گفته برات کم نمیزارم بزار ازدواج کنم ...خدا لعنتش کنه دوستم با اون حالش اینقدر گریه میکرد تعریف میکرد دلم کباب شد آدمم اینقدر نامرد آخه !؟

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کم نیستن این آدمای نامرد

معمولا خانوما هستن که به پای شوهراشون میسوزن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

چی بی انصاف......................بگو خوبه زنت هنوز زندس و داره درمان میکنه ........جوابش که نکردن

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

کاش این نربی خاصیت روارش طلاق بگیره اینجورافرادمردنیستن نرهستن  اونم نه نرعادی نره خراعصابم خوردشدخدالعنتش کنه انشالله دوستت بزودی سلامتشوبدست بیاره وکارماجواب شوهرشوبده 

حالا اگر مرده مریض میشد خانومه تا جون داشت واسش میذاشت کوچکترین اعتراضی هم میگرد از زنه بدتر وجود نداشت

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩