2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 10762 بازدید | 285 پست
بچه ها سرطان سینه مگه درمان نمیشه؟

هزینه زیادی داره. 

باید پرتو درمانی و شیمی درمانی بشه. 

همراه داشتن و روحیه حرف اولو میزنه. اگر به پوست برسه باید قطع عضو انجام بشه ولی خب مثل قدیم مرگ و میر نداره اکثرا مداوا میشن 

شما انگار شوهره رو بیشتر درک میکنی. حتما مردی یا یه خانم سن بالا

اگه دقت کنی گفتم خودم یه دوره بیماری سخت پشت سر گذاشتم

ودیدم همسرم چه زجری کشید و آب شد

خدا برای هیچ کی بیماری نخواد تحملش برای همه راحت نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس چیکار کنه بمونه و بسازه بره یه زن دیکه بگیره بیاره بالا سرش من بودم یخچالو فرش و وسایل میفروختم ح ...

یه بچه۴ ساله داره عزیزم که جونش بهش بسته ست اون چی ؟

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اگه دقت کنی گفتم خودم یه دوره بیماری سخت پشت سر گذاشتمودیدم همسرم چه زجری کشید و آب شدخدا برای هیچ ک ...

خب شوهر شما خوب بوده گلم ولی شوهر دوستم یه هرزه بی احساسه

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نه حرف سراینی ک گفتی نیس. اون دیگه هرکسی بسته ب شرایط زندگی‌خودش داره. متاسفانه اپنایی ک حامی ندارن ...

وقتی مرد حرف زن دوم رو اورد باید فاتحه اون زندگی رو خوند. 

زنی که بساز ای کیوش مورد داره. 

اگر نه سختی هیچکس رو نکشته از این بهتره که بمونی شاهد یه سیرک باشی 

خیپب می تونه سال دیگه عمل زیبایی کنه پروتز بذاره

صبر نکرده مردک هول تا اون موقع نتونسته دوام بیاره لابد 

سرطان بیماری بسیار سختی عزیزتحملش برای همه راحت نیست

اره خب پس کاردرست اینه به کسی که درگیر سرطانه و از همه بیشتر درعذابه بگیم برو از زندگیم بیرون

واقعا انسانیت مرده  بلا به دور

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
وقتی مرد حرف زن دوم رو اورد باید فاتحه اون زندگی رو خوند. زنی که بساز ای کیوش مورد داره. اگر نه سختی ...

درسته دوست من مردبا این حرف همسرش 

اگه دقت کنی گفتم خودم یه دوره بیماری سخت پشت سر گذاشتمودیدم همسرم چه زجری کشید و آب شدخدا برای هیچ ک ...

خب همسرت دوست داشتی تو اون دوران بگه من میرم رن بگیرم؟؟؟؟ 

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
هزینه زیادی داره. باید پرتو درمانی و شیمی درمانی بشه. همراه داشتن و روحیه حرف اولو میزنه. اگر به پوس ...

باز چه خوبه که اکثرا مداوا میشن درسته پروسه داره ولی احتمال بالا خوب میشن حالا قطع عضو هم بهش می تونن پروتز بذارن بعد از یک سال

خب شوهر شما خوب بوده گلم ولی شوهر دوستم یه هرزه بی احساسه

چقدر به بیچاره تهمت زدی

از اول تاپیک همینجور داری بارش می کنی

گلم اینا هم گناه حساب میشه و روز قیامت باید جواب بدیم

براشون دعا کن دوستت زودتر خوب بشه و زندگی شون سامان بگیره

الان دوستت ضعیف شده هم روحی هم جسمی

کمکش کنید برگرده به زندگی