2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 9823 بازدید | 266 پست
ووواااییی چه سنگ دل ما عروس یکی از فامیلامون چند یالع سرطان سینه داره ولی شوهرش پاش مونده درسته خسته ...

شوهرعمه‌م مثل پروانه دور عمه‌م گشت تا سرطان سینه‌ش کامل درمان شد. عشق معجزه میکنه. تازه سی سال از زندگی مشترکشون هم گذشته.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
شوهرعمه‌م مثل پروانه دور عمه‌م گشت تا سرطان سینه‌ش کامل درمان شد. عشق معجزه میکنه. تازه سی سال از زن ...

افرین بهش ولی واسه اینا عشق معجزه نکرده ۱سال بعد ازدواجشون زنه مریض شد

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعاً خاک توسر اونایی ک حمایت میکنن و اونایی ک شرایط زندگیارو نمیدونن و همینجوری یچی‌میگن..

خاااک عالم تو سرشون واقعا. 

زنی رو زیر بار شرایط زیر بار همچین خفتی بره رو باید به ای کیوش شک کرد واقعا از کم هوشیشونه حمایت میکنن و شاید هم روزی عملی کنن خوشبحال شوهراشون مه یه خمیر بازی اسگل دارن میتونن هررجوری میخوان شکل بدن

اوه اوه از کجا فهمیدی من مرد هستم؟ بدو بیا مدال طلا بهت بدم🙄

مدال طلا رو ببند به پات خانم بزی .

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

الهی بمیرم براش 

یکی باید تو زندگیت باشع جوری اسمتو صدا بزنه که نتونی بش نگی جانم...‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌https://abzarek.ir/service-p/msg/2012347

یه آشنایی داشتم 40 سالگی با دوتا بچه بر اثر سرطان فوت کرد شوهرش هنوز ازدواج نکرده و بالا سر بچه هاشه

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

الان این دوستت نیاز به آرامش و از همه مهمتر امید وانگیزه داره این شوهر نامرد که از ریشه زده بی نوا رو 

کاش یه مدت دور باشه از شوهره وتمرکزش فقط رو درمانش باشه

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

چند ماه پیش قبل ازدواجم ی وکیل رده بالا ب زور و اصرار میگفت اجازه خواستگاری بده ،زنش بیچاره بیمار بود ی پسر کوچیک هم داشت..اینم چون وکیل بود اجازه همسر دوم گرفته بودد....ار بس اصرار حالم بهم میخورد دیگه..در ازدواج وفاداری خیلی مهمه...

واقعیت زندگی واسه خیلی ها همینه منم باردارم کمر درد دارم وزنم زیاد شده نمیتونم پاشم شوهرم میگه مثل تاپویی  مثل مرغ مریضا همش یه جا خوابیدی مرد فقط زن رو درصورتی میخواد که جذابیت جنسی داشته باشه فعال باشه سالم باشه و خوشحال باشه همین

واقعیت زندگی واسه خیلی ها همینه منم باردارم کمر درد دارم وزنم زیاد شده نمیتونم پاشم شوهرم میگه مثل ت ...

ببخشید ولی چه بی درک و شعوره ! ..فهم اینو نداره که بچتون به این روز انداختتون ..ولی اشکالی نداره نی نی که انشالا به دنیا بیاد برمیگردی به قبل بارداریت وروبراه میشی  

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...