2777
2789
عنوان

بچه دار بشم یا نشم

86 بازدید | 13 پست

سلام قشنگا 

من ۳۵ سالمه

همسرم ۴۵ 

یه ساله ازدواج کردم نمیدونم بچه دار بشم یا نه. کسایی که بچه ندارید ، خیلی خلاِش رو حس میکنید ؟ میترسم به خاطر شرایط مالی و سن بالامون بچه دار شم 🥲

چرا دو دل هستی حالا ی بچه رو که میخای خب بیار

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا شرایط مالی مهم تر از سن هستش‌.

شما ۵ سال دیگه بچه دار شی ولی با یه شرایط مالی خوب خیلی بهتر از الان با شرایط مالی ضعیفه.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

در حدی که یه خونه کوچیک داریم ، کارمندیم هر دو ، تو یه خونه دیگه مستاجریم...

پس انداز دارین میتونی یکی دوسال خودت سرکار نری کارمند کجایین ماهانه چقد مخارجتونخ

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

حس مادری خیلی خوب وشیرین 

یه چیزی میگم لطفا کسی حمله نکنه (بچه های من خیلی پر روزی بودن وضع مالی من شوهر بعد هر کدام از بچه هام یه تکون اساسی خورد)

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
حس مادری خیلی خوب وشیرین یه چیزی میگم لطفا کسی حمله نکنه (بچه های من خیلی پر روزی بودن وضع مالی من ش ...

اره خیلی شنیدم بچه روزیشو میاره... اما میترسم تو این الودگی هوا ، شرایط اقتصادی و ... وقتی بزرگ شد ناراحت شه چرا به دنیا اوردیمش 

اره خیلی شنیدم بچه روزیشو میاره... اما میترسم تو این الودگی هوا ، شرایط اقتصادی و ... وقتی بزرگ شد ن ...

ببخشید اگه اوضاع انقدر فاجعه بود خدا دست از خلقت میکشید

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی