2777
2789

اسی خوبه لااقل  شما صادقی رو راست میگی واسه پول میخوایم

ولی بیشتر افراد الان میگن نه ما چون بچمون تحصیلاتش بالاس و شغل داره واسه همون عروس شاغل میخوایم بهش بخوره

در حالی که فقط واسه پول درآوردن میخوان

حالا اسی گف شاغل.. همه بهش توپیدن.. از کجا میدونین برادرش بیکار ومفت خوره.. ندونسته حرف میزنینا.. پس ...

بحث این نیست دوست عزیز 

بحث اینه ملاک های اصلی رفتن کنار ملاک های پول و مدرک جاشو گرفته

بنظرتون چرا اینقدر طلاق زیاد شده؟ یکم توی جامعه نگاه کنیم متوجه این موضوع میشیم 

طرف فقط معیارش پوله بعدها توی زندگی متوجه میشه ظاهر همسرش رو دوست نداره شروع میکنه به خیانت یا اخلاقش خوب نیست میره سمت جدایی چون ازدواج شده تجارت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اسی گف شاغل.. همه بهش توپیدن.. از کجا میدونین برادرش بیکار ومفت خوره.. ندونسته حرف میزنینا.. پس ...

ما همه کامنتا رو خوندیم نظر داریم.بله همه این دوره زمانه کار میکنن به خاطر مخارج زیاد.ولی اسی خودش گفت برای پول دراوردن.ماهم گفتیم این نمیشه تنها ملاک باشه..هرکسی نظری دارد و قابل احترام...🙏🏻

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
دقیقا

چشم عباس آقا😏😏

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
سراغ دارید معرفی کنید، زیاد کارشناسی نکنید

سراغ که داریم برادرتون خوب چادر سرش میکنه؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞