2777
2789
عنوان

دوستم بیماره شوهرش ازش خواسته اجازه بده زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 9378 بازدید | 261 پست
اها راستی پروفایل ایشونو ببین👈 @زن_هوتی_جوون پشت بازو رو😍

ووواااییییی خداااااا مردم واسش قربون اون بازوش بشم ممنننن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن شیری نیس مجردم. نوعش فیبروادنومه. دکتر سونو گفت ظاهرش خوشخیمه دیگه نمیدونم... ۲ ساله دارمش

خب همه توده ها که بدخیم نیستن اگه دکتر گفته چیزی نیست نگران نباش پس 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

تهمت نمیزنم گلم کدوم مرد یه سال طاقت میاره رابطه ج ن س ی نداشته باشه این یک ساله به دوست من نزدیک نش ...

چی بگم؟ 

لابد از غیب خبر داری دیگه که این حرفو میزنی

گناهش گردن خودت

چی بگم؟ لابد از غیب خبر داری دیگه که این حرفو میزنیگناهش گردن خودت

نه گلم من که تو زندگیش نیستم غیبگو ام نیستم خانومش اینطور میگفت اون که دیگه باهاش زندگی کرده و حتما یه سرنخ هایی پیدا کرده  

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اوه اوه از کجا فهمیدی من مرد هستم؟ بدو بیا مدال طلا بهت بدم🙄

یکی از اون مدالای طلاتم  بی زحمت بده به من منم ۹۰ درصد احتمال میدم آقایی خخخخ

با کامنتات فقط حرررص خوردم کاش وقتی مریض بودی شوهرت میگفت میخام به زن دیگه بگیرم تا الان بتونی دوست ...

کاش شوهر خودت بره زن بگیره😡

کسی مجبورت کرده کامنتای منو بخونی که بعدش حرف مفت بزنی؟ 

یکی از اون مدالای طلاتم بی زحمت بده به من منم ۹۰ درصد احتمال میدم آقایی خخخخ

🏅🏆کاپ قهرمانی هم بهت دادم

ولی خدایی مراقب حرف زدن مون باشیم دل شکستن فضای مجازی و غیر مجازی نداره ها

🏅🏆کاپ قهرمانی هم بهت دادمولی خدایی مراقب حرف زدن مون باشیم دل شکستن فضای مجازی و غیر مجازی نداره ه ...

اینکه بگن مردی که چیز بدی نیست اگه خانمی حتما مردایی دور و ورت ادمای با شرف و خوبی بودن که دیدت نسبت به مردا خوب و مثبته اگه مثل اکثر ما مرد نامرد زیاد دیده بودی اینجوری جانبداری نمیکردی از مردا ان شالا همیشه اینجور مثبت بمونی 

کاش شوهر خودت بره زن بگیره😡کسی مجبورت کرده کامنتای منو بخونی که بعدش حرف مفت بزنی؟

من از شوهر نامرد عوضی دوست استارتر دفاع کردم یا تو؟پس مشخصه کی حرف مفت میزنه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

پاییزی جان، من دوست داشتم تاپیک قبلیت یه چیزی بهت بگم، ولی قفل کرده بودی.

ببین، حواست باشه اون نامزد سابقت زندگی‌تو خراب نکنه. من یه بار هم بهت گفته بودم اون جلسه رو نری، گفتی نوجوون نیستم که با یه جلسه رفتن طوریم بشه. ولی نباید میرفتی. حالا که گذشت، اما کلا دورشو خط بکش. این مرد با هدف و منظور اومده سراغت. ببین کی گفتم. شما هم ته دلت خب یه کم هنوز پیششه. اون بخش قلبتو بکن، بنداز دور.

همسرت همهٔ غمها و بدبختی‌های زندگی‌تو دیده و باز شما رو انتخاب کرده (ز نظر من انتخاب درستی هم کرده و شما آدم خوبی هستی). درسته همسرت خیلی اهل بگو بخند نیست و کم برات وقت میذاره، اما مرد زندگیه و آدم خوبی هم هست. نذار نامزد سابقت خوشبختی‌تو ازت بگیره. خیلی خیلی بترس ازش.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
تو حرف مفت میزنی

کار بدیه که ریپلای کنم شما رو. میدونم. چند بار یه چیزی نوشتم و پاک کردم. اما دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم.

عزیزم شما یکی از عجیب‌ترین کاربرهای این سایتی. خیلی نظرت عجیبه. اون مردک به زنی که سرطان داره، گفته خرجتو میدم ولی برو خونهٔ بابات و بذار زن بگیرم... یعنی جز یک مرد که تفکراتی شبیه طالبان یا داعش داره، دیگه چه کسی میتونه از همچین مرد بی‌عاطفه‌ای دفاع کنه یا درکش کنه؟

انقدر حرفت عجیب بود که با خودم گفتم حتما این کاربر یک مرده و خودش همچین کاری رو با زنش کرده!

اینکه بگن مردی که چیز بدی نیست اگه خانمی حتما مردایی دور و ورت ادمای با شرف و خوبی بودن که دیدت نسبت ...

عزیزم من هم مرد خوب خیلی زیاد دور و برم دیدم. دیدم هم نسبت به مردها خوبه، اما این کسی که شما توصیفش کردی، بیشتر یه حیوونه تا یه مرد.