2777
2789

ولی کلی کار دارم باید خونه تمیز کنم نهار بزارم ( کوکو سبزی می‌خوام درست کنم ) خونه کثیف باشه اعصابم خیلی داغون و خورد میشه ولی از اون طرف دوست دارم کلا زیر پتو لش کنم عصر هم می‌خوام برم خونه مادر شوهرم برای شام بمونم و باید کارام تا ۴ بکنم 😕 بچه هم نق نق میزنه باید آمادش بکنم 😓😓😓😓 ای خدا 

🌿❤️🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ووویی ننه ، هم سن منی بچه داری

پشیمون نیستی؟ من خیلی میترسم از بچه آوردن‌، چیکار کنم

وحشت دارم ازش

خوشیامون چینی بود غمامون اصل ژاپن!                            نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️                                      
ووویی ننه ، هم سن منی بچه داریپشیمون نیستی؟ من خیلی میترسم از بچه آوردن‌، چیکار کنموحشت دارم ازش

نه پشیمون نیستم واقعا دروغ چرا وقتی بچه اذیتم می‌کنه یکم احساس پشیمونی میکنم که اینم خاصیت همه مادراست تو هر سنی منم دانشجو فرهنگیان هستم و کلی درس و بدبختی دارم ولی پشیمون نه وقتی می‌خنده همه خستگی هام در میاد 

🌿❤️🌷

نه عزیزم من ۲۰ سالمه سن تو سایت اشتباه زدم

وااای من ۲۳ سالمه ، امسال میشم‌۲۴

میترسم از بچه داری

خوشیامون چینی بود غمامون اصل ژاپن!                            نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️                                      
نه پشیمون نیستم واقعا دروغ چرا وقتی بچه اذیتم می‌کنه یکم احساس پشیمونی میکنم که اینم خاصیت همه مادرا ...

خدا حفظش کنههه😍😍