من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چیکار کنم پیام بده یا احساس پشیمونی کنه با اینکه مقصر بوده ...
پسرم اذیته اونجا پیش باباش دلمم نمیخواد ولی واقعا دیگه هم دوستش ندارم ....
مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻♀️ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ ظاهری و اخلاقی چجور آدمیه؟
اسمم لعیا
شغل و درامدش خوبه؟
یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطهی عاشقانهی ۵ سالهم با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️🩹
چند ماه دیگه با ادم خوبی ازدواج میکنی ظاهری قد بلند هیکل نسبتن یکم تپل اخلاقی هم ک عالی و وضع مالیش ...
ممنون چجوری اشنا میشیم؟
میشه بگی من آزمون هفته ایندم رو قبول میشم یا نه؟ نتیجهش برام مهم نیس چه بشم چه نشم به صلاحمه فقط میخوام بدونم چی میشه
یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطهی عاشقانهی ۵ سالهم با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️🩹
چند ماه دیگه با ادم خوبی ازدواج میکنی ظاهری قد بلند هیکل نسبتن یکم تپل اخلاقی هم ک عالی و وضع مالیش ...
و اینکه من روبیکا ندارم بجاش برات ۵ تا صلوات میفرستم اگر ایتا یا اینستا یا تغگرام کانال داری بگو