2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بپرس نه فقط روبیکا

عزیزم من روبیکا ندارم بعد از طریق گوگل امتحان میکنم ببینم میاد یا نه

میشه بگی با ح ادامه بدم یا نه و همه حرفاش راسته؟

وضع مالیش چطوره

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
عزیزم من روبیکا ندارم بعد از طریق گوگل امتحان میکنم ببینم میاد یا نهمیشه بگی با ح ادامه بدم یا نه و ...

دلش میخواد حرفی بزنه ک تو خوشحال شی و بعضی اوقات دروغ میگه 

وضع مالیش معلومی ولی در آینده خوب میشه

من ازمون هفته آینده رو قبول میشم؟ حستون رو بگین نتیجه‌ش برام فرقی نداره بشم یا نشم جفتش به صلاحمه

منو جواب ندادی اسی

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

نه متولد زمستون هستم خصوصیات ظاهری رو درست گفتی من چند روزی میشه اومدم خونه پدرم برای جدایی همسرم ه ...

دوست داره خیلی هم دوست داره ولی خب یکم خسته شده و دلش ارامش میخواد اگه باهاش بیشتر همدردی کنی کنار بیای خوشبخت میشین 

دلش میخواد حرفی بزنه ک تو خوشحال شی و بعضی اوقات دروغ میگه وضع مالیش معلومی ولی در آینده خوب میشه

مرسی عزیزم واست صلوات میفرستم اون روبیکا هم امتحان میکنم💕 حست قویه 

چیو بهم دروغ میگه راجب خودش دروغ میگه؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
ب قسمت اعتقاد داری؟

میدونه عزیزم من چهره معمولی دارم از طرفی سنم بالاس .برا همین در خودم نمیبینم که ازدواج کنم.هر چند که همیشه دوس داشتم با شخصی ازدواج کنم که از خودم سرتر باشه😂