2777
2789

همسایمون خیلی بچشو دعوا میکنه و بچه گریه میکنه

اما من نمیدونم کتک هم میزنه یا نه

نمیدونم زنگ بزنم یا نه

میدونم که این نهاد کار خاصی نمیکنه اما همینکه بهش تذکر هم بدن کافیه چون آدم روانش ناراحت میشه

اما نمیخوام بفهمن که من زنگ زدم چون زنه روانیه

یا بهشون میگن؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از تلفن خودت زنگ نزن 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

به پلیس نزن اینجور موقعا فقط با اورژانس اجتماعی تماس بگیرین پلیس درست نیس هم ابروشون میره بنده های خدا هم اینکه در حیطه پلیس نیست اصلا اورژانس بهتر رسیدگی میکنه

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

دوست عزیز شما دایه دلسوز تر از مادر نشو .....نامادریش ک نیس مادرشه  حتما دلیل داره برای دعوا کردنش  شما خودت نمیدونم بچه داری یا ن ولی ادم گاهی ب هردلیلی مجبور میشه بخاطر تربیت بچه اشم ک شده دعواش کنه شاید کار زشت یا اشتباهی انجام داده  ......توروخدا دیگ مادر بودنو زیر سوال نبرین حالا اگ معتاد بود یا هرچی یه حرفی  زنه شاید از دست بچهاش عصبیه دادم بزنه شما اذیت میشی میخای بگی بیشتر از اون دلت برا بچه میسوزه 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜